Şimdi Ara

PC kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar ... Bir PC toplamayı düşünüyorum toplarken dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir şimdi diyeceksinizki parça uyumu önemli ben tam onu soruyorum yani parça uyumu nedir uyumlu - uyumsuz olduğu nasıl anlaşılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redand -- 26 Nisan 2012; 20:14:12 >

sıstemı almadıysanız oncelıkle sıstem tavsıyelerı bolumune basvurun .. lınk yukarıda ..

..bu arada yazdıklarınız sıstemı almıs toplaması hakkında bılgı almak adına acılmıs konu gıbı duruyor ..eger boyleyse belırtırsenız yardımcı olmaya calısayım ..

Orijinalden alıntı: nıggaa

http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm

sıstemı almadıysanız oncelıkle sıstem tavsıyelerı bolumune basvurun .. lınk yukarıda ..

..bu arada yazdıklarınız sıstemı almıs toplaması hakkında bılgı almak adına acılmıs konu gıbı duruyor ..eger boyleyse belırtırsenız yardımcı olmaya calısayım ..

Hocam sistem almadım alacam ama alırken dikkat etmem gerekli seyleri merak ediyorum yani kendim öğrenmek istiyorum bu isi. Forumda aradım ancak hep insanlar sistemler uyumunu diye birbirine soruyor ve cevap alıyor ben de kendim öğrenmek istiyorum yani cevap verebilecek konuma gelmeyi

• Ana kart İŞLEMCİ ÖZELLİKLE ekran kartı bence en önemlileri
    Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim
    -Al Capone
  • Dostum kimisi internet sitelerinden pc toplama sihirbazı falan gibi uygulamalara parçaların isimlerıni yazıyorla orda uyumlu olup olmadığı anlaşılıyor zaten yada pc yi ordan toplayıp kullanıcılara öneriyorlar.

.. oncelık butcenız .. butcenıze gore fıyat performans urunlerı .. ve sıstemı kullanma seklı ınternet ofıs oyun 3d cızımler v.s..

.. buna gorede sıstem tercıhlerı ..

.. uyum derken aslında bu buna uygundur bunu alırsam calısmaz dıye bırsey yok .. bılındık marka modeller sorun cıktıgı zaman bır cok kısı kullandıgı ıcın cozum bulma adına kolay oluyor...

.. sıze soyleyeceklerım bu kadar.. aslında ben ılk msj ımda sıze yol gosterdım ama sız dırek somut bırseyler duymak ıstıyorsunuz .. aslında somut bılgıler ıcın sıstem tavsıylerını zıyaret edın ..fıyat performans urunlerını ınceleyın ..butcenıze gore sanal olarak sıstem toplayın sonra konuya yazın butcem bu sıstemım bu dıye .. ıste o zaman daha somut cevaplar duyarsınız ..sıstem uzerınde konusulursa daha saglıklı olur ..

• Teknobiyotik.com'da PC Sihirbazından seç parçaları, kurcalaya kurcalaya öğrenirsin az çok.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

aslında bu ucu acık bır durum ..yanı hakkında kıtap yazılır ..

.. oncelık butcenız .. butcenıze gore fıyat performans urunlerı .. ve sıstemı kullanma seklı ınternet ofıs oyun 3d cızımler v.s..

.. buna gorede sıstem tercıhlerı ..

.. uyum derken aslında bu buna uygundur bunu alırsam calısmaz dıye bırsey yok .. bılındık marka modeller sorun cıktıgı zaman bır cok kısı kullandıgı ıcın cozum bulma adına kolay oluyor...

.. sıze soyleyeceklerım bu kadar.. aslında ben ılk msj ımda sıze yol gosterdım ama sız dırek somut bırseyler duymak ıstıyorsunuz .. aslında somut bılgıler ıcın sıstem tavsıylerını zıyaret edın ..fıyat performans urunlerını ınceleyın ..butcenıze gore sanal olarak sıstem toplayın sonra konuya yazın butcem bu sıstemım bu dıye .. ıste o zaman daha somut cevaplar duyarsınız ..sıstem uzerınde konusulursa daha saglıklı olur ..

Anladım hocam teşekkür ederim ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.