Yeni Topladığım pc de ilginç kitlenmeler meydana geliyor. Sistem : Intel Q6600 (Default) Gigabyte EP45-DS3R Kingston 2*1gb ddr2 800 ram Seagate 500gb 7200.11 hdd Thermaltake 500w psu Asus DvdRW Sparkle Calibre 8800gt
Bilgisayar bazen direk açıldığında kilitleniyor.Bazen oyun oynarken süre 5dkda da olabiliyor 2 saatte de . arasıra pc açılddığında sadece mouse kilitleniyor.Diğer herşey normal işliyor.Kaç kere sistem kuruldu xp vista denendi aynı.Bana psudan olabilir gibi geliyor ama önerileriniz neler ?
Aynı anakart bendede var ram'i alirken cok arastirdim kingston alicaktim veya OCZ sogutmadan dolayi. fakat gigabyte anakart'larda özellikle EP35C serilerinde kingston marka ram'lerin uyumsuzlugunu okudum. ayrica gigabyte'nin kendi ana sayfasina bakarsan destekledigi ram'leri görebilirsin.
bana soracak olursan sorun ram'lerde. bende Corsair dominator var sorunsuz.
virüs sorunu olabilir Lan kablosunu çek yani internetle bağlantını kes bi dene bakalım yine donacakmı buna benzer bi sorun yaşamıştım çünkü
Anakartını değiştir.Şahsen Gigabyte tavsiyem değildir.Gigabyte anakartlarda çeremdede görüyorum,ilginç ilginç sorunalr çıkıyor.Tavsiyem Asus ;)