Şimdi Ara

pc Kendi Kendine Reset Attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk Önce Herkese İyi Sabahlar :) Arkadaşlar Dün Akşam Arkadaşımın İnternet Cafe'sinden Silk Road Oyununu Flash Disk ile Makineme Kopyaladım Oyunu Çalıştırdım Fakat 10 Dakika Oynadıktan Sonra Makinem Kendi Kendine Reset Attı Pc Yeni Olduğu İçin Haliyle Kıllanıyorum :) Gerçi Makine Reset Attıktan Sonra Bir Bios Update Yaptım ve Oyunu Takribi 45 Dakika Oynamama Rağmen Tekrar Bir Reset Sorunuyla Karşılaşmadım Şimdi Merak Ediyorum Acaba Sorun Gerçekten Bios ile İlgilimiydi Diye Bu Konuda Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim ( Bu Arada Silk Road'ı Full Grafikle Açmıştım Ondanmıdır Acaba ) Şimdiden Teşekkürler

• bios ile ilgisi olacağını sanmıyorum muhtemelen ekran kartı ve işlemci ısısıyla alakalı birşeydir
  • Söylediğin Sorunlar Yani Ekran Kartı ve Isısını Oyun Boyunca Takip Ettim İyide Bir Ekran Kartım Var ( Asus EN7950GT ) Fakat İşlemci Isısına Bakmadım ama Bu Sölediklerinden Kaynaklandığını Sanmıyorum Acaba Başka Bir Makineden Çektiğim İçin Oyunu Oradaki Konfigürasyondan Direk Kurulu Oyunu Makineme Kopyaladığım İçin Olabilir mi ? Böyle Bir Teori Yürütsem Sence Mantıklımı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihandark -- 30 Nisan 2007; 9:52:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihandark

Söylediğin Sorunlar Yani Ekran Kartı ve Isısını Oyun Boyunca Takip Ettim İyide Bir Ekran Kartım Var ( Asus EN7950GT ) Fakat İşlemci Isısına Bakmadım ama Bu Sölediklerinden Kaynaklandığını Sanmıyorum Acaba Başka Bir Makineden Çektiğim İçin Oyunu Oradaki Konfigürasyondan Direk Kurulu Oyunu Makineme Kopyaladığım İçin Olabilir mi ? Böyle Bir Teori Yürütsem Sence Mantıklımı :)

eğer setup dosyalarını çektiyse bu ihtimalinde olacağını sanmıyorum.
  • Eksik Dosyalardan Kaynaklanabilir .
  • Neyse Ya Umarım Bir Daha Olmaz Olursa Zaten Sizinde Haberiniz Olur Arkadaşlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.