Şimdi Ara

PC KENDİ KENDİNE RES ATIYOR !! YARDIM LÜTFEEENN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar kendi kendine res atıyor (atmadan hemen önce mavi ekran çıkyor) bilgisayarı ellemedğmde 3-4 saat sorun yok ama internete girmeye çalıştığımda annda res atıor lütfeeen yardıımm edinnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rjtmjx -- 2 Haziran 2012; 18:13:17 >

• virüs olabilir yada internet browserınız ile ilgili bir sıkıntı, ama biraz daha ayrıntı lazım.
  • event viewer dan bakabilir misiniz yani olay görüntüleyicisinden, bilgisayarıma sağ tıklayıp
  • Virüs taraması yaptm virüs yok bilgisayarda. tarayıcılarında hepsini tek tek denedim hepsinde aynı sorun güncelliyorum yine aynısı
  • Mavi ekranın fotoğrafını koyarsanız yardımcı olabiliriz
  • PC res atmadan önce mavi ekran çıkıyor ama 1-2 saniye olmadan direk kapanıyor anlaşılmıyor
  • Bilgisayarım sağtık--> Özellikler--> soldaki seklemelerden Gelişmiş Sistem Ayarları--> Yukardaki sekmelerden gelişmiş-->Başlangıç ve Kurtarma başlığı altındaki ayarlar--> Sistem hatası başlığı altındaki "Otomatik olarak yeniden başlat tikini kaldırın ve tamam deyin Mavi ekran geldiğinde ekranda kalıcaktır rahatlıkla fotoğraf çekebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mavi ekranın ekran görüntüsünü alabilirseniz yardımcı olabiliriz.

• RAM konusunda sıkıntı olabilir,kaç tane var RAM,eğer iki tane ise birini takıp deneyin.

• Evet bunla aynı ;) Bu arada 3 tane RAM var
  • Memtest86 testini yapın ve sonucu buraya koyun yada zaten anlaşılır birşey ramleri teker teker yapın sorunlu olanı ayırın. Sonra tekrar yapın. Bu arada overclock varsa kapatın. Memtest86 yı nasıl yapıcam derseniz google ve youtube ta anlatımlar mevcut
  • teşekkür ederm deniyorum hemen .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Memtest86 testini yapın ve sonucu buraya koyun yada zaten anlaşılır birşey ramleri teker teker yapın sorunlu olanı ayırın. Sonra tekrar yapın. Bu arada overclock varsa kapatın. Memtest86 yı nasıl yapıcam derseniz google ve youtube ta anlatımlar mevcut

• Sorun çözüldü sanırım RAM lerin 2 tanesini çıkardım tek RAM le hiç kapanma olmuyor internete girince teşekkür ederim yardımlarınız için
  • memtest86 ile yinede test edin hocam belki çıkardığınız 2 ram içinde birisi çalışıyordur
  • tamam ;)
  • İşlemci ısısındanda kaynaklı olabilir aslında.
  • Geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.