Şimdi Ara

Pc kendi kendine kapaniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.yeni format attim.asus z87 pro 4670k r9 290 2*4 gskill ripsjaw cl7 xigmatek 650 80+ power.donanimim bu sekilde.pc ye format attiktan sonra bf4 oynarken pc 2defa res atti ama mavi ekran hatasi vermiyor.ve herzaman olmuyor.formattan once saatlerce oyun oynadim oyle bisey olmadi.sorun neyden kaynaklaniyor olabilir?islemciye bisey olmus olabilirmi.2 3 gun once ai suitte 4 way optmization yaptim 5 6 kez mavi ekran verdi ama default yaptim duzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu kimse arkadaslar.tekrar format atayimmi ?

• tupac3385 kullanıcısına yanıt
    bileşenleri çıkar şöyle güzelce bir temizle macunlarını vesaire değiştir altın pinlerin olduğu yerleri silgi ile sil sonra herşeyi yerine tak temiz bir format at düzelicektir. işlemcinin bozulma ihtimali bence yok benim işlemci bozulmuyorsa sanmıyorum :) e7500 3.8-4.2ghz 1.42-1.5v de çalışıyor 1tek mavi ekran bile vermedi 5yıl oldu
  • Hocam sistem yeni toplandi zaten. 1 gun oncede komple sokulup fan takildi islemciye.aklima bisey geldi islemci ustune cok fazla macun surulmesi boyle biseye sebep olurmu.

• tupac3385 kullanıcısına yanıt
    sistemi kullanırken hwmonitor ile sıcaklık değerlerini kontrol et muhtemelen fan takılırken montajda bir hata yapıldı bilgisayar ısınıyor ve resetliyor kendini
  • Hocam aida 64 te stress test yaptim 49 dereceyi gecmedi cpu core lar cpu da 38 di en yuksek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.