Şimdi Ara

PC kasasının boyutunu ölçerek tipi nasıl anlaşılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim eski bir bilgisayar kasam var.Bunun tipini bilmiyorum yani MidT ATX midir nedir nasıl anlıcam ben bunu baya eski bir kasa ve nette bulamadım türünü kasanın markası PackardBell 700P nasıl anlarım metre ile ölçerek cm hesabından bulabilir miyiz. şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum.

• Boyu yaklaşık 40cm ve daha fazlaysa Midi Tower dır.
  • rulurak kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler peki atx falan oluyor onlar nasıl oluyor kaç cm mesela yada şu aşağıda verdiğim resimdeki kasa tipi nedir biliyormusunuz bana bu lazımda
    internette araştırdım özelliklerini bulamadım eski bir bilgisayar kasası o yüzden bulamadım herhalde ama resimleri var aşağıda paylaşıyorum
    birde kasa markası : PackardBell 700P

PC kasasının boyutunu ölçerek tipi nasıl anlaşılır ? PC kasasının boyutunu ölçerek tipi nasıl anlaşılır ? PC kasasının boyutunu ölçerek tipi nasıl anlaşılır ?

• rulurak kullanıcısına yanıt
    Bide bildiğim kadarıyla 3 çeşit kasa tipi var
    - Mini Tower
    - Mid Tower
    - Full Tower

ama bunların yanı sıra birde Atx ve Micro Atx yazıyo yanlarında bazı yerlerde rastladığım bir konu peki bunlar ne oluyor bir bilginiz varmıdır ?
    Teşekkürler...
  • Resimdeki kasa minitower diye gecer micro atx anakart takabilirsiniz sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *666* kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Bu sitede arkadaş pc kasalarının resimleri ile birlikte kasa tiplerini yazmış;
    http://www.acilsoru.com/kasa-cesitleri-nelerdir.htm
    Peki burada kasa tiplerini yazarken tower ve mid tower olarak ayırmış ben ikisinide aynı şey biliyordum bunların ayrıntılı olarak ekstradan bir farkları varıdır ?

Not : yukarki resimdeki kasayı linkteki tower kasaya daha çok benzettim aslında ama siz daha iyi bilirsiniz.
  • Midtower kasalar tam boy atx anakart destekler elinizdeki kasa bunu saglamiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • *666* kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.