Şimdi Ara

PC KASAMI DEĞİŞMELİ MİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba , Cougar panzer max gaming usb3.0 full tower kasa alacağım. Ürünü kurumsal bir firmadan alıyorum. Ürün teşhir olduğu için 900 tl gibi güzel bir fiyata anlaştım şükür. Kasayı alma sebebim 2 ay önce ilk sistemimi topladım. Gel gelelim ki ekran kartımın 3 fanlı olması büyük bir kasa almamı gerektiriyordu hepsiburada'dan almış olduğum performax midtower kasamın bekledigimden küçük gelmesiyle birlikte parçalar iç içe girdi ekran karıyla üçlü hava giriş fanlarının arasında yarım parmak bile yok. Canlı yayınla vs uğraşıyorum youtube ' de oyun kanalım mevcut. Onun için sistemin rahat nefes alması önemli. Gta 5 de 5 dakika da sistemin pervaneleri son gücünde dönüyor. Sizce anlaşmış olduğum Cougar Panzer kasa alınır mı? Sefa mı cefa mı? Saygılarımla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • keremce27 K kullanıcısına yanıt
    Eger o kasayi o tarz bi fiyata aliyosan al tabiki. Hava sirkulasyonu onemli. Hem isinin arttigi yerde sivi sogutma + extra fan secenegini kullanabilirsin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla değişme niyetiniz varsa hemen değiştirin. Yarın bu fiyatlara bulamayacaksınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa görüntüde güzel ama işlevini bilemem kasa alacaksanız için büyük ön tarafındaki hava girişi fazla olması lazım kapak yada cam çerçeve varsa söküle bilir olduğuna dikkat edin aksi halde soğutmayı engeleyecektir ben aynı markanın Cougar PANZER EVO modelini görmüştüm gerçekten güzeldi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.