Şimdi Ara

PC KAPANMIYOR''SORUN ÇÖZÜLDÜ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc kapanmıyor çaresi varmı kapat diyorum ayarlarınız kaydediliyor diyor ve öylece kalıyor
    power e 5-6 sanıye basılı tutuyorum öyle kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSiNaTöR -- 11 Temmuz 2006; 14:41:43 >

• Şu yolu izle,

Denetim masası/Performans ve bakım/Güç seçenekleri/APM

buradaki "Gelişmiş Güç yönetimi desteğini etkinleştir" kutucuğunu işaretle..
  • maalesef olmadı
  • 1 Hafta önce bendede vardı bu sorun hatta başlık açacaktm ama 1-2 program sildim toparlandı
    son kurduğun programları gözden geçir
  • kapanma esnasında görev yöneticisini bir aç bakalım orda hangi programlar CPU dan yiyor ve dikkatli bak gerekirse ordaki açık olan programları kontrol et hangisi yüzünden oluyor diye tek tek bak derim ve buraya da yazarsan sonucu bizde ona göre zihnimize yazarız
  • ayrıca microsoftun yayınladığı ufak bir program var pcnin kapanışını hızlandıran o da işini görür adı aklımda değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensartas

kapanma esnasında görev yöneticisini bir aç bakalım orda hangi programlar CPU dan yiyor ve dikkatli bak gerekirse ordaki açık olan programları kontrol et hangisi yüzünden oluyor diye tek tek bak derim ve buraya da yazarsan sonucu bizde ona göre zihnimize yazarız

ewt bende karşılaşmıştım o sorunla onun nedeni kapanma hazırlığına girmeyen bir program oluyor son kurduğun programlara göz gezdirmeni öneriyorum bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun açılmıyor [Çözüldü]
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet, bilgisayar açıkken kullandığın bazı programlar sen kapatsan da orada çalışıyor gibi görünüyor. Dolayısıyla önce girip oraya bakman gerekiyor. Ancak Uygulamalar sekmesine değil, işlemler sekmesine bakacaksın
  • kapanma esnasında görev yöneticisine baktım pc normalde çalışıyorken bile taskmgr.exe diye bir dosya sürekli 2 CPU yiyor hiç şaşmıyor bu neyın dosyası işlemi sonlardırsam ne olur pcde aradan arattım windows klasöründe system32 klasöründe çıktı işlemi sonlandırsam ne olur?
  • task görev yöneticisidir onunla alakası yok
  • sistemımde nod32 yüklü internetten birşey indirdiğim zaman o dosyada virüs varsa indirmiyor pc de tarama yaptım tertemız virüs bulaşacağını sanmıyorum. son zamanlarda yüklediğim programları hatırlamıyorum nasıl hallolacak caresini bilen yokmu yoksa format atmak zorunda kalacağım...
  • ens on yüklediğin programlar başlat-programlarda en allta yer alır
  • maalesef o dediğin benım pc de alfabetik sıraya göre sıralı en altta olan windows u kurduktan sonra ilk yüklediklerim arasında olan şey var.. pc yi kapatırken kullanılan dosya ne bilen varmı pc hangi dosyayı kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSiNaTöR -- 10 Temmuz 2006; 21:15:30 >
  • WİNDOWS um lisanslı değil ki
  • yaklaşık 14-15 tane program kaldırdım PC kapandı sorun %100 düzeldi içindeki şüphelendiğim 3-4 tane programı tekrar kurdum sorun çıktı hepsini teker teker denedim sorunu daemoon tools tan kaynaklandıgını gördüm kaldırdıgım tüm programları tekrar yükledim daemon tools hariç sorun çıkmadı daemon tools tekrar kurdum sorun çıktı tekrar kaldırdım sorun çıkmadı elinizdeki daemon tools ları silin arkadaşlar virüssüz olanı nı piyasada bulamadım en az 6 -7 tane indirdim hepsinde aynı sorun var eğer virüssüz olanını biliyorsanız LİNK verirseniz sevinirim demekki bu zaman kadar pc ye formatı boşuna atmışım hep bu yüzden format atıyordum

• deamon tools a rakip bir program olan poweriso programını indirmeni tavsiye ederim.
    oldukça başarılı bir program
  • indirdim ama ben bunu çalıştıramadım arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginxml

WİNDOWS um lisanslı değil ki

Hemen ihbar edelim.
    BSA duy sesimizi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.