Merhaba arkadaşlar benim sorunum Bilgisayarım birden kapanıyor ve 3 kere uzun dııt sesi geliyor nedeni ne olabilir ?
quote:Orijinalden alıntı: code7 ram lerinde sorun olabilir..ramlerin çift se tek tek takıp dene Kasanın içini açtım , içi örümcek bağlamış :) İnanılmaz derecede kir vardı Temizledim sorun düzeldi teşekkür ederim.
quote:Orijinalden alıntı: EMANDEM quote:Orijinalden alıntı: code7 ram lerinde sorun olabilir..ramlerin çift se tek tek takıp dene Kasanın içini açtım , içi örümcek bağlamış :) İnanılmaz derecede kir vardı Temizledim sorun düzeldi teşekkür ederim. arada bak içine iyi olur..yazık makineye
quote:Orijinalden alıntı: code7 quote:Orijinalden alıntı: EMANDEM quote:Orijinalden alıntı: code7 ram lerinde sorun olabilir..ramlerin çift se tek tek takıp dene Kasanın içini açtım , içi örümcek bağlamış :) İnanılmaz derecede kir vardı Temizledim sorun düzeldi teşekkür ederim. arada bak içine iyi olur..yazık makineye 8 yıl oldu alalı Arada sırada bakıyorum işte
quote:Orijinalden alıntı: EMANDEM quote:Orijinalden alıntı: code7 quote:Orijinalden alıntı: EMANDEM quote:Orijinalden alıntı: code7 ram lerinde sorun olabilir..ramlerin çift se tek tek takıp dene Kasanın içini açtım , içi örümcek bağlamış :) İnanılmaz derecede kir vardı Temizledim sorun düzeldi teşekkür ederim. arada bak içine iyi olur..yazık makineye 8 yıl oldu alalı Arada sırada bakıyorum işte Baya bir ara olmuş, rainforest'a dönmüştür kasanın içi, biyolojik çeşitlilik fazladır da orda...
quote:Orijinalden alıntı: jovanovic quote:Orijinalden alıntı: EMANDEM quote:Orijinalden alıntı: code7 quote:Orijinalden alıntı: EMANDEM quote:Orijinalden alıntı: code7 ram lerinde sorun olabilir..ramlerin çift se tek tek takıp dene Kasanın içini açtım , içi örümcek bağlamış :) İnanılmaz derecede kir vardı Temizledim sorun düzeldi teşekkür ederim. arada bak içine iyi olur..yazık makineye 8 yıl oldu alalı Arada sırada bakıyorum işte Baya bir ara olmuş, rainforest'a dönmüştür kasanın içi, biyolojik çeşitlilik fazladır da orda... ahahaha