Şimdi Ara

PC kapalı iken usbler çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir pc topladım, fakat hem kulaklığım hem mouseum wireless ve aksam bilgisayarı kapattıgımda ikisini de usb ile sarj ediyorum. Eski bilgisayarımda bu sorun yoktu, pcyi kapatsam da ikisin de sarja koyabiliyordum. Fakat bilgisayarı degistirince artık pc kapandığında usb aygıtları da kapanıyor ve sarj etmıyor. Bunun nedeni sanırım biosdan kaynaklanıyor fakat tam olarak bir cevap bulamadım, nereden yapabilirim tam olarak bunun ayarını ?

Anakartım MSI Z87-G43 Gaming

• Caghazz kullanıcısına yanıt
    selam;
    BİOS ta USB Configuration u bulup Legacy USB Support [Enabled] sekmesini açarmısın ilk önce Auto da dene olmaz ise Enable de denermsiin bakalım ne olacak
  • WaDaAaaa kullanıcısına yanıt
    Deneyip sonucunu yazıcam teseşkkür ederim dostum
  • WaDaAaaa kullanıcısına yanıt
    Maalesef, zaten enableddı orası, auto yaptım gene aynı, kapanınca tamamen kapanıyor herşey
  • Hocam o muabbet benim bildiğim giga'larda var on/off charge diye geçiyor.Msi'larda varmı bilmiyorum.Önceki kart neydi??
  • Jeezy kullanıcısına yanıt
    Gigabytedı hocam haklısın, bu msida nasıl çalışıyor sistem acaba.. Heryeri aradım bulamadım bir sonuç
  • Bende yarin onu arastiracam bulursam atarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caghazz

Gigabytedı hocam haklısın, bu msida nasıl çalışıyor sistem acaba.. Heryeri aradım bulamadım bir sonuç

Hocam o biraz yazilimsal.İstersen tr adresine girip bir arastir.Ama tahminim yoktur.

• Jeezy kullanıcısına yanıt
    Çok saçma bir olay yav, ne anlamı kaldı wireless ekipman kullanmanın. Zaten gece şarj edersin gündüz kullanırsın. Sıkıntı yaratıyor durduk yere. USB 3.0 yüklememişim ona bir bakayım olursa buraya yazarım yararlanan yararlanır gene..
  • quote:

Çok saçma bir olay yav, ne anlamı kaldı wireless ekipman kullanmanın. Zaten gece şarj edersin gündüz kullanırsın. Sıkıntı yaratıyor durduk yere. USB 3.0 yüklememişim ona bir bakayım olursa buraya yazarım yararlanan yararlanır gene..

Aynen dostum.Ama sen bi sitesine bak anakartın.Belki destekliyordur ama yazılımını kurmamissindir yıl olmuş 2014 muhakkak vardır daha doğrusu var olması lazım

• quote:

Selam arkadaşlar.

Yeni bir pc topladım, fakat hem kulaklığım hem mouseum wireless ve aksam bilgisayarı kapattıgımda ikisini de usb ile sarj ediyorum. Eski bilgisayarımda bu sorun yoktu, pcyi kapatsam da ikisin de sarja koyabiliyordum. Fakat bilgisayarı degistirince artık pc kapandığında usb aygıtları da kapanıyor ve sarj etmıyor. Bunun nedeni sanırım biosdan kaynaklanıyor fakat tam olarak bir cevap bulamadım, nereden yapabilirim tam olarak bunun ayarını ?

super charger programini kurun anakartin dvdsinden, ureticinin sitesinde sadece ön kirmizi usb portlarinin sistem kapaliyken guc sagladigini yazmislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReSpAwN_22

quote:

Selam arkadaşlar.

super charger programini kurun anakartin dvdsinden, ureticinin sitesinde sadece ön kirmizi usb portlarinin sistem kapaliyken guc sagladigini yazmislar.

https://forum-en.msi.com/index.php?topic=153319.0

bu konudan ben de ulaşmıştım bu bilgiye fakat bu bende çalışmıyor. Zaten bütün sürücüleri yüklü anakartın, ön taraftaki usbler de çalışmıyor, hadi çalıştı diyelim, o kadar aleti ben kalkıp kasanın önüne mi takıcam. Zaten kablolara sinir oluyorum herşeyimi wireless dizdim o yüzden, bir de öyle kablo kargaşası mı yapıcam böyle saçma iş mi olur yav. Ulan biosa giremiyorum, pc açılınca klavye aktif hale geliyor. Biosa girmek için milattan önce 5bin yılından kalma microsoft klavyemi takmak zorunda kalıyorum her seferinde. Böyle saçma sapan iş mi olur iade edicem anakartı en sonunda

• MSI supporta mail gönderdim, gelen sonucu paylaşıcam burada.
  • Hocam ne cektin ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.