Şimdi Ara

PC KABLOSUZ AĞLARI GÖRMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Airties 5443 modem aldım zarla zorla kurdum modemı :) kablosuz modem 4 dene portu vardı portun tekıyle benım pc bağladım arayüzünü felan yükledım internete girdim eternet kablosunu cıkarınca internete giremiyom hani kablosuzdu ula benım pc kabloyla bağlanıyor andorid telefonum var :D o wifi görüyor giriyor benım modeme onda sıkıntı yok benım pc girmiyor ağlara felan baktım suan telefon aynı evde 4 tane kablosuz ag goruyor benım pc de gordugu yere bulamadım laptop var ula ağ tıklayınca wifiler sıralanıyor masa üstünde o ekran yok anlayamadım gitti yardımları beklıyorum şu cahile bi yardım!!!!

• Ayni sorunla bi arkadasm karsilasti bizde cozemedik takipteyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captureThecrown -- 21 Ekim 2013; 22:17:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz daha araştırma yaptım ağ adaptörü bilmemne realtek indirdim gene tık yok farkda yok anlayamadım yhaw
  • denetim masası-ağ ve paylaşım merkezi
  • mehmetlord M kullanıcısına yanıt
    Pc eğer masa üstü ise masa üstünü kablosuza çevirmek için şöyle bir aparat almak lazım.

http://www.teknosa.com/urunler/125430214/airties-air-2210-wireless-usb-adaptor?term=airties
  • @ pcdhcp

hocam, sen airties 'ın maaşlı adamı gibi sürekli airties öneriyorsun, hayırdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.