Şimdi Ara

PC ISLIK GİBİ SES ÇIKARIYOR VE DONMAYA BAŞLIYOR LUTFEN YARDIM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarim normalde uzun sure donmadan çalısıyor fakat oyun a girdigimde veya film - video izledigimde islik gibi bir ses cikarmaya basliyor ve onunla birlikte kasmaya basliyor. Bunun uzerine içini açtim ve acemi bir şekilde kurcaladim ve uzun bir sure sonucunda toparlamayi basardim ve artik hiç bir işlem yapmasam bile bilgisayarim surekli o islik gibi sesi çikartiyor ve kasmaya basliyor. Yaptigim islem arttikca cikan ses miktarida artiyor. Çareyi forumlarda ve internette aradim fakat bulamadim. Lutfen fikir ve önerilerinizi yazın. Isınma gibi bir problem oldugunu hiç sanmıyorum. Tesekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klapoo -- 5 Haziran 2012; 21:54:20 >

• Bu büyük ihtimalle fanlardan gelen sestir ( Çok yükleniyor olabilirsin fanlar tozluysa olabilir (Saçma gelebilir ama temizlemeyi dene)

Sıcaklık çok artıyor olabilir bi dene bakalım dediklerimi
  • hayır, fanlar temiz bazi forumdaki arkadaslar hdd dedi hdd yi degistirdim gene ayni.
  • güç kaynağından geliyordur. o ses geliyorken plastik bir şeyle fanı durdur ve ses hala geliyor mu diye bak.
  • ses dijital bir ses mi, ekran kartlarında ve anakartlarda ses çıkaran hoparlör tarzı entegreler var, eğer ses ile hemen donma yaşanıyorsa bunlarla alakalı olabilir. kasa açıkken sesin nereden geldğini ve dijital bir ses olup olmadığına bak, hata sesi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwwiii

ses dijital bir ses mi, ekran kartlarında ve anakartlarda ses çıkaran hoparlör tarzı entegreler var, eğer ses ile hemen donma yaşanıyorsa bunlarla alakalı olabilir. kasa açıkken sesin nereden geldğini ve dijital bir ses olup olmadığına bak, hata sesi olabilir.

evet mesele ram olmadan pc açmaya çalışınca çıkan ses. yani öyle bir ses olup olmadığını anlamak için rami söküp pc yi çalıştır. çıkan sesi karşılaştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.