Şimdi Ara

PC Iphone u Hic Bir Şekilde Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 Gündür uğraşıyorum bakmadıgım türk veya yabancı forum kalmadı farklı usb kabloyladı denedim sorunum şu usble baglıyorum ne itunes görüyor nede PC görüyor sadece şarz oluyor aygıt yöneticisinde apple devices yok silip yükledim ıtunesı aynı problem devam ediyor bir cözümü yokmudur bunun ?

• Öncelikle yazılım kaynaklı olmaması için kulladığınız bilgisayardan iTunes Bonjour Apple Devices uygulamalarının hepsini tamamen silip iTunes'in en son versiyonunu Apple ın sitesinden yüklemelisiniz.Bu şekilde cihazınızla bilgisayarınız arasındaki veri alışverişini sağlayan yazılımlar tekrardan sorunsuz şekilde yüklenecektir ardından bilgisayara bağlamayı deneyin.
    Eğer olmuyorsa farklı bir USB kablosu ile bağlamayı deneyin ayrıca USB kablosunun orjinal olmasına özen gösterin veya aynı USB kablosu ile farklı bir cihazı bağlamayı deneyin.
  • Yukardaki arkadaşa ek olarak , başka bir pc den denemenizi tavsiye ederim + Bir ihtimal yedek alıp restore ederek çözebilirsiniz probleminizi.

Hiç bir çözüm yanıt vermez ise son çare giriş portunu değiştirmeniz gerekebilir.
  • Onurn12345 kullanıcısına yanıt
    dediklerinizi yapmıştım dün işe yaramadı şimdi başla bir pc deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenlik duvarını ve varsa virüs programını devre dışı bırakarak denemenizi öneririm.

• cagdassun kullanıcısına yanıt
    İşe Yaramadı Dostum önerin icin teşekkürler
  • Birde bunu denermisin. Bilgisayara restart at ardından gelen siyah ekranda f8 bas sürücü imzalamayı devre dışı bırakı seç ve öyle dene.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zakkuivi

Birde bunu denermisin. Bilgisayara restart at ardından gelen siyah ekranda f8 bas sürücü imzalamayı devre dışı bırakı seç ve öyle dene.

Denedim fakat işe yaramadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.