Bildirim
PC iphone u görmüyor #resimli# [SS]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up dardayım aneyy :D _____________________________ Harita Mühendisi
resimdeki zatı muhterem benim bu arada :D -
Telefonu bilgisayar bağladığında şarj olmuyorsa iTunes'in görmesi imkansız zaten. Ya kabloda sorun vardır ya da dock girişinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triposi -- 19 Mart 2012; 12:55:17 >_____________________________ Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir.
Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.
-
tahiminim sorun kabloda çünkü sadece takıldığını algılıyo iphone. başka bir kabloyla deniyecem bu şekilde bir çözüm arıyacam sonra gene burdayım :D _____________________________ Harita Mühendisi
Hocam duzeltemediyseniz usbview isimli kucuk windows programiyla deneyin gene olmazsa ne yazik ki cihazda doanimsal birseyler olabilir.dfu ya alin pc den ayri ve restore deneyin _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Megaege
Hocam duzeltemediyseniz usbview isimli kucuk windows programiyla deneyin gene olmazsa ne yazik ki cihazda doanimsal birseyler olabilir.dfu ya alin pc den ayri ve restore deneyin
sorun kablodanmış yeni kabloyla sorunu çözdüm eski kabloyla telefon şarj oluyor fakat pc görmüyoreski kabloyu annemin çamaşır ipine ekliyecem
_____________________________ Harita Mühendisi
quote:
Orijinalden alıntı: pirasa
quote:
Orijinalden alıntı: Megaege
Hocam duzeltemediyseniz usbview isimli kucuk windows programiyla deneyin gene olmazsa ne yazik ki cihazda doanimsal birseyler olabilir.dfu ya alin pc den ayri ve restore deneyin
sorun kablodanmış yeni kabloyla sorunu çözdüm eski kabloyla telefon şarj oluyor fakat pc görmüyoreski kabloyu annemin çamaşır ipine ekliyecem
Nobel geri dönüşüm ödülü varsa bu arkadaş aday olabilir :)_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X