Şimdi Ara

PC için Xbox 360 Gamepad'i hakkında soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şuan kullandığım gamepad'in çok düşürdüğüm için birkaç tuşu bozuldu. Bende yeni gamepad almak istiyorum. İnternette araştırırken şöyle bir şey buldum fiyatı çok uygun geldi.
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/microsoft-xbox-360-wireless-controller-for-windo-104191951
    Sizce ürün çakma olabilir mi?
    Birde bi yerde okumuştum beyaz gamepad'ler daha sağlam oluyormuş bana pek inandırıcı gelmedi ama yine de sorayım içimde kalmasın dedim böyle bir durum var mı? :)

• Aquess kullanıcısına yanıt
    Beyaz kolların daha sağlam olması tamamen hurafe, fiyatı zaten o aralıkta Gamepad'lerin, en pahalı 120 liraya görmüştüm yani.
  • darker2010 D kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Peki ürün elime geçtikten sonra orjinal olup olmadığını anlamam için bir yol var mı? :)
  • Aquess kullanıcısına yanıt
    İlk defa kullanacaksınız herhalde, fake olanların tuşlarının hissiyatı vs. daha kötüdür, tabii ilk defa kullanıyorsanız bu şekilde teyit etmek mümkün değil. Pil kısmının üst tarafında bir hologram var, işte o hologramın arkaplanında Microsoft yazısı satırlar halinde 5-6 kez daha yazılmış, fake olanlarda sadece Microsoft yazısı var, en son böyle hatırlıyorum fake ile orijinal arasındaki farkı ama büyük ihtimal orijinaldir ya alacağın, Havuz Elektronik'i daha önce de duymuştum.
  • darker2010 D kullanıcısına yanıt
    Tamamdır saolun. :)
  • Orj.siyahını 85 tl almıştım. Ama kutudan çıkan beyaz kolun plastiği daha kaliteli hissi veriyor.Onun dışında tuşlar ve analogta bi fark yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • I_can kullanıcısına yanıt
    Tamam saolun. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA V PC için gamepad önerisi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.