Şimdi Ara

Pc için ekran tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar pc de kullanmak için 27 inch mönitörmü yoksa 32 inch tv mi arasında kararsız kaldım. Bazı yerlerde 32 inch gözleri yorduğu hakkında yazı okumuşdum genel olarak film,internet arasırada belki oyun için kullanacağım. 60 - 70 cm arası yakınlıkdanbilgisayara bakıyorum bu da seçimimde belirleyici olurmu.

    27 mönitör

    32 tv

    aralarından hangisini tavsiye edersiniz yada 800 civarı sizin tavsiyeniz varmı?







  • 32 inç sony bravia lcd tv'yi pc'ye bağlayıp denedim aşırı büyük ve oyunlarda hakimiyet saglanmıyor , karanlık yerleri göremiyorsun , oyunda yazıları okumakta güçlük cekiyorsun berbat.
    Bakış mesafem 65cm.
    Tv'den monitör olsaydı ben kullanıcaktım.
    Hiç düşünme PHILIPS 27" 273E3LHSB/00 al indirim olunca 600tl oluyordu.http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/philips-273e3lhsb00-27-273e3lhsb00-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60857



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 26 Eylül 2012; 14:36:43 >




  • Sonicman

    yorumun için teşekküredrim. senin ürünü inceleme yazısını okudukdan sonra 27 almayı düşünüyordum ama almaya gittiğimde mağzadaki personel onun yerine 32 tv al deyince ikileme düşdüm onun için böyle bir konu açtım.
  • Her kim onun yerine TV al demişse, şüphe duyarım. Bu elma ile armutun kıyaslanmasından öte bir durum değil. TV panelleri, TV izlemek içindir. Monitör ise malum.. Bu ayrım niye var? Yani saf lık diyeceğim, cahillik diyeceğim ama bahsini ettiğiniz kişi bir mağazada satış görevlisi. Kaldı ki, 27 inç monitör almadan önce de bir düşünün derim. Zira, belirli bir mesafede kullanırken örneğin windows masaüstünde gezindiğinizi düşünün.. göz kaslarınız için hayli yorucu veya boyun.. her iki durum da baş ağrısına sebep olabiliyor. Bu nedenle 24 inç iyi bir monitör tercih edin derim. 3 inç lik fark hiç yoksa maliyet açısından da sizi rahatlatır, seçeceğiniz monitörde kullanım amacınıza uygun donanımlara bakın. Misal çok oyun oynuyorsanız, tazeleme hızı vs gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engin_cakir

    cevabınız için sağolun sizinde söylemiş olduğunuz gibi mağazadaki elemanın yönlendirmesi sonucu tv düşünmeye başladım ekran konularında bir bilgim olmadığı için fikrimi değiştiriyordu. Forumudaki sizin gibi bilgili arkadaşların yardımlarıyla daha net bir tercih yapmak istedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonoyuncu

    Sonicman

    yorumun için teşekküredrim. senin ürünü inceleme yazısını okudukdan sonra 27 almayı düşünüyordum ama almaya gittiğimde mağzadaki personel onun yerine 32 tv al deyince ikileme düşdüm onun için böyle bir konu açtım.

    Sana tv al diyen belliki hayatında tv'yi pc'ye bağlayaıp kullanmamış biridir.Tv'ye yakından bakınca pikselleri sayarsın tek tek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phoen1X

    hocam seçimine ek olarak bu modelede bak derim

    http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/benq-m2700hd-27-m2700hd-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=46128

    önerin için sağol listeme ekledim.
  • rica ederim
  • Sonicman

    philips vatanın stoklarında kalmamış gibi önermiş olduğunuz ekranda güzel kamerası olmasa daha iyi olacakmış hafatasonu mağza ind. ile hangisi varsa artık şansımıza ilginiz için tekrardan sağolun
  • İstersen bekle biraz vatan stoklarına girince philips alırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.