hd5670 ekran kartım ve 32lh3000 lcd tv im var. standart hdmi kablo ile bağlantı yapıyorum. 1368x768 çözünürlük ile kullanıyorum. özellikle internetten video izlerken ekran bir anda kararıyor ve reset atmadan tekrar görüntü gelmiyor. ilk etapta ekran kartından olduğunu düşündüm ve garanti süresi içinde olduğu için ithalatçısına götürdüm, onlar da yenisi ile değiştirdiklerini söylediler. yeni ekran kartını tekrar kullanmaya başladım ancak hala aynı sorun mevcut. bunun dışında nasıl bir sorun olabilir veya ekran kartı hala bozuk olabilir mi? yardımlar için şimdiden teşekkürler.
güç seçeneklerine bak belki pc kendini uykuya alıyordur belli bir süre sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: baris_55
güç seçeneklerine bak belki pc kendini uykuya alıyordur belli bir süre sonra.
onları kontrol ettim hiçbir zaman seçiliydi zaten ekran kapanmıyor sadece görüntü kararıyor yardım edebilecek var mı?
ne bu HDMI baglantısından cektigimiz :D
Led tv ile hdmı bağlantım sırasında anlık kararmalar oluyor.2-3 sn ekran simsiyah oluyorsonra düzeliyor.Ama sık sık oluyor bu.Video izlerken de oluyor ayrıca video izlerken bozulmalar olmakta. Sorun nerede olabilri ?
quote:
Orijinalden alıntı: ineque
hd5670 ekran kartım ve 32lh3000 lcd tv im var. standart hdmi kablo ile bağlantı yapıyorum. 1368x768 çözünürlük ile kullanıyorum. özellikle internetten video izlerken ekran bir anda kararıyor ve reset atmadan tekrar görüntü gelmiyor. ilk etapta ekran kartından olduğunu düşündüm ve garanti süresi içinde olduğu için ithalatçısına götürdüm, onlar da yenisi ile değiştirdiklerini söylediler. yeni ekran kartını tekrar kullanmaya başladım ancak hala aynı sorun mevcut. bunun dışında nasıl bir sorun olabilir veya ekran kartı hala bozuk olabilir mi? yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Neden 1368x768 kullanıyorsun,televizyonun desteği 1920x1080 ?
quote:
Orijinalden alıntı: ineque