arkadaşlar pc ye format attıktan sonra "xp" hdd yi ön tarafa takınca 2.0 bağlantı noktasına takılırsa daha hızlı çalışır diyor bende arkaya takıyorum bu seferde pc kitleniyor... anakart asus driver yükledim ancak usb driverini yükleyince;
(Please using Windows XP SP1 (Service Pack 1) or later versions, you DO NOT need to install this driver, because they already contain software support for USB 2.0.)
uyarı veriyor ne yapmam gerek
not: şu anda (pc service pack 2)
Usb 2.0 bağlantısındada bir sorun olabilir ,başka bir bağlantı noktasında denediniz mi?
Kullandığınız kablodada sorun olabilir ve size verdiği uyarıda sizin işetim sisteminizin service pack 1 veya üstü olmasında driverın ihtiyacınız olmadığını beyan etmiş,zaten 2.0 bağlantısında taktınızı söylüyor...
Sata hdd niz var mı? bu pc de dahili olarak birde ona kurun sistemi...
evet pc nin tüm usb portlarında denedim arkadaki hangisine taksam aynısını yapıyor öne takınca sorun yok ama bu seferde veri aktarımı çok yavaş oluyor... zaten diyor 2.0 bağlantı noktasına takarsanız daha hızlı çalışır diye
zaten pc nin hdd si sata ona kurulu sistem ayrıca harici hdd başka pc de çok iyi çalışıyor sorunsuz yani
bu sorunu nsl halledebilirim acaba?
Öncelikle anakartin inf driveri yani ana sürücüsü cok önemlidir onu kurun daha sonra on usblerde bazı elektrikisteyen cevrebirimler çalışmaz o yüzden kasanın arkasındaki anakarttaki usbleri kullanın