Şimdi Ara

PC hakkında yardım(ekran kartı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci Intel® Core(TM) i7-4770 İşlemci (İşlemci hızı 3.40 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.90 GHz\' e kadar, 8 MB Intel® Akıllı Bellek) Bellek 8 GB DDR3 Hard Disk 1000 GB SATA Optik Sürücü DVD ± RW DUAL Renk Siyah Ekran Kartı 3 GB Nvidia GT630 E.K. (2 GB DDR3 128 Bit Ayrılmış Bellek)
    Pc özellikleri bunlar 2 sorum var
    1)2 GB DDR3 128 Bit Ayrılmış Bellek diyor ne anlama gelir bu lütfen kolay bir dille açıklayın
    2)Bu özelliklerle ve ekran kartı ile battlefield 4 oynayabilir miyim?(ekran kartı destekler mi yada medium ultra gibi seçeneklerden hangisiyle oynayabilirim kasmadan)
    Cevaplarınızı bekliyorum.

• blueforman260 B kullanıcısına yanıt
    ekran kartını gb ı önemli değil 630 giriş seviyesi bi ekran kartı full HD de oyunları anca low ayarlarda oynarsın

hazır markalı bi pc miydi bu yoksa laptop filanmı ?
  • battlefield 4 full hd low oynarsin heralde :))İşlemcine yeni ekran kartı almalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 1 haftadır sanki aynı kişi aynı soruyu soruyormuş gibi geliyor. Arkadaş gt630'da ne buluyorlar da hazır pc ye koyuyorlar :) Sanki markalar anlaşmış gibi hepsi aynı model kullanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueforman260

İşlemci Intel® Core(TM) i7-4770 İşlemci (İşlemci hızı 3.40 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.90 GHz\' e kadar, 8 MB Intel® Akıllı Bellek) Bellek 8 GB DDR3 Hard Disk 1000 GB SATA Optik Sürücü DVD ± RW DUAL Renk Siyah Ekran Kartı 3 GB Nvidia GT630 E.K. (2 GB DDR3 128 Bit Ayrılmış Bellek)
    Pc özellikleri bunlar 2 sorum var
    1)2 GB DDR3 128 Bit Ayrılmış Bellek diyor ne anlama gelir bu lütfen kolay bir dille açıklayın
    2)Bu özelliklerle ve ekran kartı ile battlefield 4 oynayabilir miyim?(ekran kartı destekler mi yada medium ultra gibi seçeneklerden hangisiyle oynayabilirim kasmadan)
    Cevaplarınızı bekliyorum.

Casper bilgisayar detected :))) battlefield 4 ü 800x600 low da oynarsın kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: HeAdShOcK

Son 1 haftadır sanki aynı kişi aynı soruyu soruyormuş gibi geliyor. Arkadaş gt630'da ne buluyorlar da hazır pc ye koyuyorlar :) Sanki markalar anlaşmış gibi hepsi aynı model kullanıyorlar.

3GB olup anlamayanları kandırmak için koyuyorlar.Çok mantıklı bence :)
  • Haklısın ''ekran kartım 3 gb olm'' hawası yeter.. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI VE RAM YARDIM!!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeAdShOcK

Haklısın ''ekran kartım 3 gb olm'' hawası yeter.. :)

Adamlar yalan söylemiyor ki ?

"3 GB ekran kartı abi her oyunu açar. "

Tabi açıyor da orada kalıyor işte. Sonra kart oyunu oynatacağına alan kafayı oynatıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.