Şimdi Ara

Pc görüntü vermiyor Acil yardım, sabaha kadar bitmeli :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunu anlatmadan önce şöyle başlıyayım , duvarımda bulunan büyük bir dolap kasamın üstüne düştü , monitörüm bozuldu , kasamın üst düğmeleri kırıldı nekadar şiddetle düştüğünü bilmiyorum fakat ev sigortalı olduğundan sigorta şirketi bozulmuş olan bütün ürünlerin aynısını alın bize faturasını yollayın size dönüş yapacağız dedi bende gittim aynı kasa ( sadece dış boş olarak ) ve monitör aldım. İçindeki parçaları tekrardan yeni boş kasaya aktardım . Power'a bastım elektrik gelmekte fakat görüntü gelmiyor , ayrıca sanki işlemci soğutucusunun fan'ı sanki yavaş dönüyor. Acil yardım edin sabaha kadar bu görüntüyü almış olmam gerek. ne gibi bir problemle karşı karşıyayım.

özellikler şöyle

Motherboard : GIGABYTE H55-UD3H
    CPU : INTEL I5 2.66 GHZ , THREADS 4 , CACHE 8MB SOCKET
    RAM : 6GB 2+4 HYPERX KINGSTON 1600MHZ CL9 TEK MODÜL
    hdD: 500 GB SEAGATE
    PSU : 1050 WATT RECOM
    KASA : THERMALTAKE ELEMENT V FULLTOWER
    VGA: HD6870 1GB 256Bit DDR5 ( donanim haberden tavsiye ile aldım daha 3 gün önce )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KelleJii -- 20 Eylül 2011; 0:28:40 >

• ayrıca anakartın üstündeki 4 tane küçük led var , 2yeşil bir turuncu birde kırmızı led yanıyor şu şekilde YYTK , 5 dakikadır görüntü almadan çalışıyor hala sönmediler. hiç bir uyarı sesi gelmiyor, ayrıca bilgisayar açılırken ilk başta küçük dıt yapar oda yok malesef. Acil yardımmm !
  • başıma geliyordu kısa devre
    tüm parcaları cıkar tekrar topla
    ram ekran kartı anakart falan hepsını bır bır cıkar
    kablolaların dogru takıldıgına emın ol farklı bı durum cıkarsa donanımsal problem vardır
  • zaten çıkarıp topladım yukardaki yazıyı okuduysanız ama sizin için bir daha yaptım gene başaramadım :D çıldırmak üzereyim , dolabın üstüne düşmesiyle birlikte parçalara bir zarar vermişmidir , baya bi sağlam kasa bir yeride yamulmadı etmedi , herşey doğru takılmış durumda . yanlış yok. acil yardım lütfen :(
  • inşallah anakart değildir genelde bu durum anakart sıkıntısıdır.bios da sinyal vermez ramlerin slotlarını değiş ana parşaları tekrar söküp tak bunu yaparken fişi flan çek sıkıntılı bir durum
  • yakındaki bir bilgisayar servisine verdim , anakart ramleri görmüyormuş galiba yada ramler bozukmuş , bugün inşallah kesin bir arıza kaydı verdicekler bana bende muadil olan yada aynı olan parçaları alıp sigortaya faturasını yollayacağım. yarında yurt dışına gidiyorum mecburi olarak götüreceğim kasayı , inşallah bugün , en geç yarın akşama kadar hallolmuş olur :S teşekkür ederim genede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.