Bilgisayarım a ne zaman bir şeyler indirsem 4 gün önceki haline dönüyor... Bana göre en kötüsüde PC de Deep Freze vb. programlar bulunmaması ant-i virüs olarakta kaspersky 2006 war.Buna dayalı olaraka PC mi tarattığımda bulduğu virüsleri imha ediyorum fakat kapatınca Pc eski haline dönüyor ve bir şey indirdiğimde gene onu siliyor lütfen yardım edin
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Mutlaka Vardır Deep Freeze Gibi Programlar Yksa Başkası Girip Siliyor Tek Çare Formating
daha 1 ay oldu atalı
Bir tane DeepFreeze bulun setup ına tıklayın eğer sistemde yüklüyse size bilgi verecektir..Böylece anlarsınız sistemde yüklü deepfreeze olup olmadığını..
Bilgisayarımdan halledilio o problem
bios pilini kontrol et
DEEP FREEZE 6 Setup war basıyorum / Deep Freeze 6 Standard Must Be Disabled Before any Install/Uninstall can proceed \ Diyor ctrl+shift+alt+F6 f5 felan hepsine basıyorum menü felan gelmiyor. HATA BİOS pilinde ise nasıl düzeltebilirim? ya Tineco nun dediği gibi bunu Bilgissayarımdan nasıl halledebilirim?
Hata bios pilinde ise bios pilini değişerek düzeltebilirsin.. Hata programlardan ise acaba 1 ay öncesine sistem geri yükleme yapabilirmisin ? olmadı xp cd si ile başlat sadece windows dizinini silerek windows kur bakalım...
quote:
Orjinalden alıntı: D4YBR34K
DEEP FREEZE 6 Setup war basıyorum / Deep Freeze 6 Standard Must Be Disabled Before any Install/Uninstall can proceed \ Diyor ctrl+shift+alt+F6 f5 felan hepsine basıyorum menü felan gelmiyor. HATA BİOS pilinde ise nasıl düzeltebilirim? ya Tineco nun dediği gibi bunu Bilgissayarımdan nasıl halledebilirim?
suan bilgisayarında deepfreeze kurulu ve kendini kitlemiş durumda tek çözümün format
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme