Şimdi Ara

Pc geçmişe oranla çok kasıyor yavaşladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden böyle bir sorunum yoktu şuan tarayıcıdan birşeye baksam bile kasıyor yardımcı olabilir misiniz?
    Değerler normal mi bana işlemcinin değeri çok yüksek geldi fazlada anlamıyorum böyle şeylerden.

http://i.hizliresim.com/LdgBJa.png

• SkillFailed S kullanıcısına yanıt
    işlemcin normal gözükyor bu yavaşlama donanımsal olmaya bilir en son ne zaman sistem kurdun ???
  • Sistem kurdun derken ? kusura bakmayın pc programlarından fazla anlamam ama kara cahilde değilimdir :)
    Öncelikle iyi bayramlar

8.1 kurmanı tavsiye ederim öncelikle ama gene wp 7 istiyorsan CCleaner programını indirip kayıt defterindeki hataları bulup düzeltiyor pc bir nebze rahatlıyor eğer wp 7 1-2 yıl format yememişse artık format zamanı gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 28 Temmuz 2014; 7:33:48 >
  • Sağolun İyi bayramlar. CCleaner yüklü hatta her pc açtığımda ve kapatırken temizletiyorum pc yi ayrıca virüs programı olarak Kaspersky PURE 3.0 yüklü onlada aynı şekil arada pc yi temizletiyorum. Benim için sistem fark etmez aslında win. xp düşünüyordum ama daha kötü olur diye yüklememiştim. Format ise ben bu gibi durumlarda hep format atardım herşeyi sıfırlar, en fazla 3-4 ay olmuştur format atalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkillFailed -- 28 Temmuz 2014; 7:47:20 >

Hdtune ile test edin birde hddi pc özellikleri neler ? xp kurmayın pc i berbat eder 8.1 pro öneririm yavaşlama sıkıntısı yok en azından antivirüste yavaşlatıyor olabilir avast antivirüs güzeldir bugune kadar virüs yemedi.
  • Az sonra format atıp 0 lıcam herşeyi antivirüs olarak avastı indiririm dediğiniz gibi fakat hddi pc özellikleri kısmını anlamadım nereden bakıcaz ona :)
    Ayrıca bir sorum olucaktı windows güvenlik duvarını ben hep kapatıyorum sorun olur mu yada açmam gerekiyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım çok yavaş
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.