Şimdi Ara

PC Formatlandığında iTunes'un ve Bilgilerimin Durumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gündür bilgisayarımda bir problem yaşıyorum ve format atılması gerek. Haliyle iTunes da silinmiş olacak. iPhone'umu formattan sonra tekrar PC'ye bağladığımda boş iTunes'a bağlı olarak içindekileri sıfırlayacak mı? Ya da iPhone'umun içindekileri boş bir iTunes'a aktarıp eskisi gibi devam etmemin bir yolu var mı? Bu konuda çok sıkıntı çekiyorum yardımcı olursanız çok sevineceğim... Teşekkürler...

• Evet yaa bu konu gerçekten sorun,ben bunun bir yolu olmadığını sanıyorum ama eğer bir yolu varsa ve bilen varsa,anlatır mı lütfen?
  • eğer boş bir itunes ile iphonunuzu eşleştirirseniz içindekileri malesef sıfırlayacak ve iphone un içindekilerini boş bir itunes a da atamıyorsunuz . bence itunes unuzdaki yedekleyin format attıktan sonra tekrar itunes u kurup yedeklerinizle doldurun ve eşleştirin.
  • Bu konuda detaylı bilgi yok maalesef.Ama ben şu şekilde yapıyorum.Format attıktan sonra itunes yüklüyorum.Telefonumu bağlayıp hemen başlayan eşitlemeyi iptal ediyorum.

1)İtunesten yukarı menüden Store-Authorize Computer diyip kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum.(Böylece bilgisayarı yetkilendirmiş oluyoruz)
    2)Tekrar Menüden File-Transfer Purchases from ipod tıklıyoruz.Bu işlem İphoneda yüklü olan ne kadar Applications var ise İtunesede yüklüyor.

Dikkat etmemiz gereken farklı kullanıcılarla Applications yüklemişseniz hepsine ayrı ayrı yukardaki işlemi uyguluyoruz.Eksik yükleme kalmasın diye.
    Bu işlemde müziklerimiz geri yüklenmiyor maalesef.Ben onuda şu şekilde yapıyorum harddiskte (C olmayacak) İphone müzikler diye klasör oluştuyorum.Onunda içine
    İphonedaki gibi her şarkıcı veya müzik tarzlarına göre klasör oluşturuyorum.İtunese attığım zaman eksik birşey kalmamış oluyor.

• C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Belgelerim\Müziğim\iTunes içindekileri bir yedekleyein formattan sonra atın belki bir faydası olur.
  • Ben boş iTunes'e bağlayıp, iPhone sekmesine sağ tıklayıp Backup'ı seçtim. Hiçbir bilgim kaybolmadı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erken1982

Bu konuda detaylı bilgi yok maalesef.Ama ben şu şekilde yapıyorum.Format attıktan sonra itunes yüklüyorum.Telefonumu bağlayıp hemen başlayan eşitlemeyi iptal ediyorum.

1)İtunesten yukarı menüden Store-Authorize Computer diyip kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum.(Böylece bilgisayarı yetkilendirmiş oluyoruz)
    2)Tekrar Menüden File-Transfer Purchases from ipod tıklıyoruz.Bu işlem İphoneda yüklü olan ne kadar Applications var ise İtunesede yüklüyor.

Dikkat etmemiz gereken farklı kullanıcılarla Applications yüklemişseniz hepsine ayrı ayrı yukardaki işlemi uyguluyoruz.Eksik yükleme kalmasın diye.
    Bu işlemde müziklerimiz geri yüklenmiyor maalesef.Ben onuda şu şekilde yapıyorum harddiskte (C olmayacak) İphone müzikler diye klasör oluştuyorum.Onunda içine
    İphonedaki gibi her şarkıcı veya müzik tarzlarına göre klasör oluşturuyorum.İtunese attığım zaman eksik birşey kalmamış oluyor.

Acaba telefon rehberimizde duruyor mu? Asıl sorun o zaten,gerisi bi şekilde telafi edilir ama rehber işi zor valla...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: redsongs

quote:

Orjinalden alıntı: erken1982

Bu konuda detaylı bilgi yok maalesef.Ama ben şu şekilde yapıyorum.Format attıktan sonra itunes yüklüyorum.Telefonumu bağlayıp hemen başlayan eşitlemeyi iptal ediyorum.

Acaba telefon rehberimizde duruyor mu? Asıl sorun o zaten,gerisi bi şekilde telafi edilir ama rehber işi zor valla...

Defarlaca bilgisayarıma format attım hiç birinde rehberim silinmedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.