Şimdi Ara

pc formatı atamıyorum hard dısk gormuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha once olmayan ''ıf you want installlinux defaul partitoint raid drayvers please do not use op room creation operation'' bu yazıyı uyarı seklınde acılısta gosterıyor ne oldugunu bılmıyorum ve mudahale edemıyorum hard dıskı gormuyor yardımcı olursanız sevınırım

• birkere mesajın doğrusu budur

if you want install linux default party point raid drivers please do not use up room creation operation

türkçesi

Eğer siz istersenizin, oda yaratılışı operasyonunu tüketen linux yerine getirmesi partisi noktası akını sürücüleri değili lütfen kurmazsınız

işletim sistemi olarak linux mu kullanıyorsun. üzerine xp mi kurmak istedin . bu sorun neden çıktı anlayamıyorum. ancak bios a girip oradan adventurec device boot kısmında scsı yı seçerseniz eğer hdd yi tanıyarak açılacaktır. yada bunu başaramazsanız bios u resetmelyi deneyebilirsiniz. pilini çıkarıp beş on dakika bekleyip takın. bios pili anakartın üzerinde saat pillerinin daha büyük olanlarındandır. 1 ytl kadar neredeyse. zaten görürsünüz.

ekstra eklemek istediğiniz herhangi bir ayrıntı olursa bekliyoruz.

kolay gelsin

saygılar

• hocam senın dedıgını denedım adventurec devince boot ve scsı dıye bıyer bulamadım benım anakart ıntel-vıa serıes ıvd1,2 bunda oyle bıryer bulamadım ve anakarttakı pılı soktum 5-10 dk kadar durdum tekrar taktım ya anakart sıfırlamadı yada herhangı bır degısıklık olmadı aynı sekılde hata verıyor anakart tanınmıyor dıyor ve pc formatlanmıyor
    normal sekılde cd yuklet dıyor ve devam edıyor taa format onay kabulune kadar hanı onarılsınmı yenı yuklemekmı vazgec falan gıbı bolum cıkıyorya sozlesmeden once oraya kadar gelıyor orda hard dısc gormuyor dıyor f3 cık dıyır okadar baska bırsey olmuyor ve bı arkadas ana kart drıverınden bahsettı flopy mı ne bı anakartın cd sınde drıver var dedı onada baktım oyle bı drıver de yoktu .:S cıldırmak uzereyım yardım edın sunu bı halledıyım
  • sen bu bilgisayara linux kurup sonrada sildin mi?

bilgisayarını CD den boot edebiliyor musun?
    Eğer elinde Windows98 CDsi varsa ve bu CD ile boot edebilirsen , Bilgisayarını DOS destekli başlat ve fdisk komutunu kullanarak Harddisk inin mevcut olan bölümlerini (partition) kaldır ve tekrardan NTFS formatında bir harddisk bölümü yaratmayı dene.

Hala aynı uyarıyı veriyorsa bi de şunu dene

fdisk /mbr

bu komutu kullan.
    Belki çözüme ulaşabilirsin.
  • hocam lınuxla alakası yok ben gormedım bıle lınuxu hıc ve pc xp yuklu 98 cd de yok :S
  • aynı sorun bendede var sabahtan beri uğraşıyorum. birtürlü açılmıyor bilgisayar. bios pilini söktüm ama yine aynı.iki tane harddiskim var.ikisinide görüyor gözüküyor ama açışta arkadaşın yazdığı hatayı veriyor.bir akıl verebilecek bir arkadaş varsa çok memnun olurum. saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB FLASH DISK niye ısınır?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.