Şimdi Ara

Pc format attım Origin şifremi unuttum reset mailde gelmiyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne diyeyim mailde gelmiyor live chatda giremiyorum ne yapacağım bilmiyorum , sanki free to play bir oyun oynuyoruz neyse sinirden bişeyde yazamadım şimdi

• Origine yeni bir üye adıyla kayıt ol.Originde live chate bağlan.Az çok ingilizce anlat derdini.Parola sıfırlama linki atıp sorunu çözerler.Bir abimizin başınada aynı sorun geldiydi.Ben o şekilde halletmiştim.
  • Supporta sorununu anlat .
  • Orıgınde bazen sıkıntı oluyor yavaslıyo kafayı yıyıyor ama bu suan bır sıkıtı yoktur tekrar dene sorunun cozulecektır.
    Olmadı arkadasın dedıgı gıbı ıngılızcen yoksa Google amcayı kullanıp Support'a bır maıl gonder gerekenı yaparlar.
  • live chat bulamadım ki
  • buldum buldum ama bir daha bul desen bulamam herhalde yav oraya koy kocaman live chat diye tıklayalım girelim bi sürü şunu mu demek istediniz onu mu soracaktınız bak burda hazır sorulmuşu var bilmem neden sonra bi yere tıkladım girdim adama yazdımda yazdım bu ne free to play serveri gibi mail gelmiyo vs vs account nick bu account mail bu dedim tamam bakayım dedi , özel soruyu sordu bildim işte sonra geldi reset mail
  • Bugün bende şifreyi sıfırlama isteği gönderdim 5 saat önce,hala gelmedi. Neyseki sonradan hatırladım. Originde bir sorun var bu aralar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Format attım internet yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı konu mevcut forumda. Orada anlatılıyor.
  • elinizden geldiğince böyle şeyler yapmayın ben yaptım mail çok geç gelmişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.