Şimdi Ara

Pc format atıcam f8 çalışmıyo yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartını sıldım yanlısklıkla format atıcam pc ye atamıyorum ama cıldırcam ya acılmıyo pc zaten guvenlı moda fılanda alamıyorum nasıl atıcam format?Win 7 pc'ım

• quote:

Orijinalden alıntı: aikido15

Arkadaşlar ekran kartını sıldım yanlısklıkla format atıcam pc ye atamıyorum ama cıldırcam ya acılmıyo pc zaten guvenlı moda fılanda alamıyorum nasıl atıcam format?Win 7 pc'ım

Şimdi birazda açıklayıcı yaz sen format atmayı mi bilmiyorsun yoksa pc hiç mi açılmıyor yada bios a mi giremiyorsun
  • ekran kartının driverini sildiysen tekrar yükle.
  • ekran kartı drıverını nasıl yuklııyım pc acılıyo ekranda ekran kartı surucusunu sıldınızmı ne yazıyo ıngılızce acılmıyo wındows bıosa gırebılıyorum ama neye yarar wın 7 format cdsını takıyorumm ama format atılmıyo format atmayı bılıyorum normalde
  • Formatın F8 ile alakası yok.Del yada F12 dir tuş bios a giri ayarları yapman gerek.sitede mevcut zaten boot etme resimli anlatım.
  • Bakınız ilk açılışta siyah ekranda
    Boot Menu: F?

diye bir yazı geçer o hangisi ise cd yi taktıktan sonra o tuşa basın. F8 diye koşullanmayın her PC de farklıdır.
  • F2 veya del tuşu ile girer bios menüsüne oradan boot etmen gerekli elinde win7 cd var dedin yanılıyorsun win7 dvd mevcut win 7 ise f8 tuşuna ihtiyacın olmadan kuruyor . Eğer xp ise elinde işlertim sistemi sözleşmeyi kabul etmen için f8 tuşu gereklidir. Yeni bir klavye al yada arkadaşından alabilir olamadı tuşu cıkar öyle çalışıyor mu dene bi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd Açılmıyor,Yardım ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaptım valla dedıklerınızı yıne olmadı baska bı yolu yokmu su format atmanın ya:S
  • bak kardeş

http://forum.donanimhaber.com/m_10202870/tm.htm

bu linke bak yine yapamazsan yaz
  • Kardesım win 7 benımkı leptop
  • fark etmez sen biosu ayarla boot ayarlarını yap biostan

sonrası için

http://forum.donanimhaber.com/m_29885855/tm.htm

al bu linke bak.
  • Birader merak ettim win7 kurarken nerede istiyor senden f8 tuşuna basmanı resmini ceksene bir ya o kadar win7 kurdum hiç f8 ile işim olmadı ki başka bir sorun var galiba pc de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.