Bildirim
Pc format atıcam f8 çalışmıyo yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: aikido15
Arkadaşlar ekran kartını sıldım yanlısklıkla format atıcam pc ye atamıyorum ama cıldırcam ya acılmıyo pc zaten guvenlı moda fılanda alamıyorum nasıl atıcam format?Win 7 pc'ım
Şimdi birazda açıklayıcı yaz sen format atmayı mi bilmiyorsun yoksa pc hiç mi açılmıyor yada bios a mi giremiyorsun -
ekran kartının driverini sildiysen tekrar yükle. -
ekran kartı drıverını nasıl yuklııyım pc acılıyo ekranda ekran kartı surucusunu sıldınızmı ne yazıyo ıngılızce acılmıyo wındows bıosa gırebılıyorum ama neye yarar wın 7 format cdsını takıyorumm ama format atılmıyo format atmayı bılıyorum normalde -
Formatın F8 ile alakası yok.Del yada F12 dir tuş bios a giri ayarları yapman gerek.sitede mevcut zaten boot etme resimli anlatım. -
Bakınız ilk açılışta siyah ekranda
Boot Menu: F?
diye bir yazı geçer o hangisi ise cd yi taktıktan sonra o tuşa basın. F8 diye koşullanmayın her PC de farklıdır. -
F2 veya del tuşu ile girer bios menüsüne oradan boot etmen gerekli elinde win7 cd var dedin yanılıyorsun win7 dvd mevcut win 7 ise f8 tuşuna ihtiyacın olmadan kuruyor . Eğer xp ise elinde işlertim sistemi sözleşmeyi kabul etmen için f8 tuşu gereklidir. Yeni bir klavye al yada arkadaşından alabilir olamadı tuşu cıkar öyle çalışıyor mu dene bi. -
yaptım valla dedıklerınızı yıne olmadı baska bı yolu yokmu su format atmanın ya:S -
bak kardeş
http://forum.donanimhaber.com/m_10202870/tm.htm
bu linke bak yine yapamazsan yaz -
Kardesım win 7 benımkı leptop -
fark etmez sen biosu ayarla boot ayarlarını yap biostan
sonrası için
http://forum.donanimhaber.com/m_29885855/tm.htm
al bu linke bak. -
Birader merak ettim win7 kurarken nerede istiyor senden f8 tuşuna basmanı resmini ceksene bir ya o kadar win7 kurdum hiç f8 ile işim olmadı ki başka bir sorun var galiba pc de.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X