Şimdi Ara

PC EXPRES 128/256 EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mualla -- 15 Aralık 2005, 20:33:29 >

• bunu bios a girerek ayarlayacaksınız.biosta ne kadarını ramden kullanacağını belirleyeceksiniz.kolay gelsin
  • bilgisayar servisindekiler biostan öyle bir şey olmaz dediler. sadece onboard ankartlarda öyle olur dediler.tabi bize nasıl yapacağımıza dair onlar da bilgi . veremediler. sen emin misin? yani aklına ilk geleni mi söylüyorsun yoksa bilgiyle, tecrübeyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mualla -- 11 Aralık 2005, 18:09:45 >
  • ama entegre demişsin arkadaşım bende board üzerinde diye düşündüm. o zaman kartın ayarları üzerinde inceleme yapman lazım.masaüstünde sağ tuş özellikler oradan ayarlar gelişmiş tuşu.karşına ekran kartının ayarlanının bulunduğu menü gelecektir.orada rami paylaşımlı yada paylaşımsız nasıl kullanacağını bulabilirsin
  • orda da bulamadık. başka bir bilgisayarcı bize pek mantıklı gelmeyen şöyle bir şey demişti:256'da çalıştırabilmek için bir 128 mb'lik bir parça(parça derken mahiyetini bilmiyorum) alıp takacaksın ekran kartına demişti. böyle bir uygulama var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mualla -- 11 Aralık 2005, 18:40:10 >
  • ekstra parça vs... saçma geldi bana..
    ekran kartı 256 MB mı gözüküyor..

BIOS/Advanced/Chip Configuration altında AGP Adapture Size diye bişey var burdan ekran kartına ekstra takviye yapılıyor RAM üzerinden ( seçilen değer kadar )

tabi ekran kartı yine kendi kaç MB ise öyle gözüküyor ama RAMden de ekstra alıyor tabi....

ama senin dediğin ayrı bi olaysa bilemem ama yine de BIOS a bi bak derim bi yenilik var mı diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedarkside -- 11 Aralık 2005, 18:44:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.