Şimdi Ara

Pc ekran video kaydı alındığını siteler anlayabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar. Bir internet sitesinden video eğitim paketi satın aldım. Süresi kısıtlı ( 1 ay ). Ben bu süreyi uzatabilmek için videoları bilgisayarda ekranı kayda alarak kaydetmek istiyorum. Videoyu direk indirsem anlaşılır ve işin hukuki boyutu var. Sizce ekran video kaydı anlaşılır mı ?


    Not : videoları chrome kullanarak dershanenin kendi sitesinden izliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Güncel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sadece siteye girip izliyorsanız, IDM, Video Download Helper gibi yazılım veya plugin'lerle indirme yapmayacaksanız anlayamazlar. Bir şekilde indirme yaparsanız hangi programla indirme yapıldığı anlaşılabilir. Eğer bilgisayarınıza kurduğunuz bir yazılım ile izliyorsanız ekran kayıt programlarının çalışması engelleniyor olabilir, engel yoksa yine anlayamazlar. Böyle bir engel varsa VMware gibi bir programla sanal makinaya Windows kurup oradan izleme yaparken gerçek Windows'dan kayıt yapılabilir. Videoları paylaşmadığınız sürece yasal açıdan korkacak bir şey yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: poko001

    Eğer sadece siteye girip izliyorsanız, IDM, Video Download Helper gibi yazılım veya plugin'lerle indirme yapmayacaksanız anlayamazlar. Bir şekilde indirme yaparsanız hangi programla indirme yapıldığı anlaşılabilir. Eğer bilgisayarınıza kurduğunuz bir yazılım ile izliyorsanız ekran kayıt programlarının çalışması engelleniyor olabilir, engel yoksa yine anlayamazlar. Böyle bir engel varsa VMware gibi bir programla sanal makinaya Windows kurup oradan izleme yaparken gerçek Windows'dan kayıt yapılabilir. Videoları paylaşmadığınız sürece yasal açıdan korkacak bir şey yok.

    Bir program aracılığı ile izlemiyorum hocam. Google Chrome'dan bu dershanenin sitesini açıyorum. Sitede yer alan videoyu izliyorum. Yani bu şekilde bandicam ile vs. ekran kaydı alsam anlaşılmaz değil mi hocam ? (Bu arada sadece kendim için, kimseyle paylaşmayacağım)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • delikanlı pelikan D kullanıcısına yanıt

    Eğer bu sitenin Chrome'a entegre bir addon/plugin'i yoksa yani sadece siteyi ziyaret ediyorsanız o şekilde yapılan ekran kaydının anlaşılması kesinlikle imkansız.

  • poko001 P kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam. Çok sagolun. Herhangi bir eklenti kurdurmuyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poko001 P kullanıcısına yanıt

    Cevp için teşekkürler benim merak ettiğimse telefonun kendinde olan ekran görüntüsü alma ve ekran kaydi alma uygulaması var yani herhangi bir uygulama indirmedim kendim. Bu şekilde ekran kaydi alındığında anlaşılır mı acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr.nora D kullanıcısına yanıt

    Hocam telefondan video.kayit en mantıklı olan gibi görünüyor siz denediniz mi var mı bi sıkıntı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CYBRSEC4PI takip sistemi nedir? Bilen yardım edebilir mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mettzell -- 31 Temmuz 2023; 23:15:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.