Şimdi Ara

PC Donuyor,Takılıyor Yardım Lütfen....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte GA-MA69MV-S2 Anakarat , AMD Sempron LE-1150 İşlemci,2 GB RAM...
    400 Watt Psu.. Kısaca Sistem Özellikleri..

Sorunum İse Şu...

3 hdd var Samsung 320GB SATA 250GB SATA 160GB IDE

160 gb ide işletim sistemi yüklü(xpsp2)
    320 gb sata da bad sector vardi hdd regenerator ile düzeltmeye çalıştım oldu sanırım
    250 gb ise depolama olarak arasıra takıyorum çünkü dvd-rw kullanmam lazım 3 molex soket olduğu için...

3 hdd birden taktığımda (1 senedir böyle kullandım hep) ama 1 haftadan beri pc de ses takılmaları mouse takılması pc resmen kasılmaya başladı ben zaten biliyordum 320 gb sata nin bozuk oldugunu hrld yine bozuldu dedim çıkarttım hepsini tek 160 kullandım oda biraz takılma yapınca format attım hep quick format atiyordum bu sefer uzun format attim pc yi kurdum tekrar 3 hdd bağladım takılmanın devam ettiğini gördüm 160 tek olunca fazla değil 320 oluncada fazla değil ama 160 ile 250 satayı takınca pc kasılıyor zaten zor açılıyor ama içlerinde en sağlamı 250 gb sata..

250 gb satada bad sector falan hiçbişey yok sapasağlam ama neden kasılıyor pc anlayamadım
    bide şimdi (generic host process for win32 services) çıktı düzelmişti yine çıktı zaten antivirüs programı sürekli svchost.exe hatası bulup duruyor..

şimdi öğrenmek istediğim yardıma ihtiyacım olan konu şu 250 gb sata azına kadar dolu % 10 falan boşluk var sanıyorum 320 gb %20 boş 160 ise %40 hangisi birbirini etkiliyor olabilir...birde 3 hdd birden takınca matex 400watt psu kaldırmıyormu acaba diye şüphemde var ama 1 senedir herşey normaldi...160 ve 320 gb hddlerde disk birleştirmede yaptım 250 gb yapcam ama sonuç gene aynı olcak eminim....sizce problem hdd veya psu damı yoksa 2 adet 1gb ram takılı ikinci rami takali 1 ay oldu bu yüzdenmi.....yada benim anakart ve işlemcimin miladımı doldu ....

yardımlarınızı bekliyorum inşallah açık yazmışımdır....teşekürler

• arkadaşlar konuyu yazdıkdan sonra birde 160 gb ide yi hdd regenerator ile tarattırdım ve direk ilk taramada bad sector buldu yani işletim sisteminin kurulu olduğu c sürücüsünde bad sector buldu sürekli donuyor pc ama kafa atma sorunu 160 gb da hiç olmadı ama 320 molexde şasi vardı oyüzden bozulmuştu o kafa atıyordu sadece 250 tarattım tertemiz sorunsuz....acaba sistemi başka bir hdd kursam sorun düzelirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.