|
PC'den Youtube'a girince mobil sayfa açılıyor (Yardım)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: vhcyns
Başlıktada belirttiğim gibi mobil sayfa açılıyo videolar arası mobil görünümlü geziyorum video açılmıyo
ayarlardan tarayıcı verilerini silmen lazım sonra düzelir -
Geçmişi silmeniz gerekir. -
saol kanka halloldu -
geçmişi sildiğim halde mobil olarak açılıyor youtube.
Nasıl çözeriz? -
Hort olacak ama bu sorunu yaşayan arkadaşlar için çözümü yazayım.
Youtube'a girin. m.youtube.com açılacaktır, sorun değil.
Adresin başındaki kilit simgesine tıklayın. Site Çerezleri yazar ya da cookies. Girin.
İçeride hem m.youtube'u, hem youtube'u, hem www.youtube'u vb. ne varsa silin.
Sildikten sonra tüm Youtube sekmelerini ve sonra tarayıcıyı kapatın.
Trayıcıyı tekrar açıp yeni sekme deyin ve ELLE www.youtube.com yazın. Çıkan oto tamamlamalara falan tıklamayın. Kendiniz yazın.
Artık mobil olarak değil, normal açılacaktır.
-
geçmişi ve çerezleri silin
-
kardeşim çok sağol adamsın hallettim oldu bi tanesin muck muck
-
sağol çok yararlı oldu muck muck öptüm
-
Bilgisayarda youtube mobil açılıyor ise masaüstü versiyonuna geçmek için şu adrese bir kez girmeniz yeterlidir; “” daha sonra sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.
-
teşekkürler işe yaradı
En Beğenilen Yanıtlar

Hort olacak ama bu sorunu yaşayan arkadaşlar için çözümü yazayım. Youtube'a girin. m.youtube.com açılacaktır, sorun değil. Adresin başındaki kilit simgesine tıklayın. Site Çerezleri yazar ya da cookies. Girin. İçeride hem m.youtube'u, hem youtube'u, hem www.youtube'u vb. ne varsa silin. Sildikten sonra tüm Youtube sekmelerini ve sonra tarayıcıyı kapatın. Trayıcıyı tekrar açıp yeni sekme deyin ve ELLE www.youtube.com yazın. Çıkan oto tamamlamalara falan tıklamayın. Kendiniz yazın. Artık mobil olarak değil, normal açılacaktır. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X