Şimdi Ara

Pc den kablosuz internet yayını?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc ye gelen kablolu interneti kablosuza çevirebileceğim bir parça var mı? Mümkün mü? Ama istediğim var olan sinyali güçlendirmek değil özellikle belirteyim. Eğer kablosuz modemden daha ucuzsa alacağım. Ayrıca hızı önemli değil yani en dandiği bile olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3648

Pc ye gelen kablolu interneti kablosuza çevirebileceğim bir parça var mı? Mümkün mü? Ama istediğim var olan sinyali güçlendirmek değil özellikle belirteyim. Eğer kablosuz modemden daha ucuzsa alacağım. Ayrıca hızı önemli değil yani en dandiği bile olur.

var tabikide hocam

adı access point TPLİNK WA 701ND işinizi görür kabloyu takıp 192.168.1.254 ten repeater moduna alacaksın o kadar bunu yapmadan önce ağ paylaşımdan ethernetle takılı olacak pc ne o ağ ın IP sini 192.168.1.200 / 255.255.255.0 olarak atayacaksın.
  • http://www.gold.com.tr/dark-wrt-150-150mbit-802-11n-wifi-4-port-ethernet-kablosuz-router_u Bu işimi görür mü peki? Hemen en ucuzu arattım da bunu buldum zira dediğim gibi veri transfer hızı/kapsamı önemsiz. Çoğunlukla mobil cihazdan whatsapp ve ipad için alacağım zaten günde 2 saat belki açarım yani bunun için fazla ödeyecek durumda değilim. Buna ne dersiniz ya da 50tl ye kadar tavsiyeniz olabilir mi? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3648 -- 21 Eylül 2013; 15:21:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3648

http://www.gold.com.tr/dark-wrt-150-150mbit-802-11n-wifi-4-port-ethernet-kablosuz-router_u Bu işimi görür mü peki? Hemen en ucuzu arattım da bunu buldum zira dediğim gibi veri transfer hızı/kapsamı önemsiz. Çoğunlukla mobil cihazdan whatsapp ve ipad için alacağım zaten günde 2 saat belki açarım yani bunun için fazla ödeyecek durumda değilim. Buna ne dersiniz ya da 50tl ye kadar tavsiyeniz olabilir mi? Teşekkürler.

iş görür

markası ne kadar dandik olsada inş sorun yaşamassın kopma flan o whatsappta yolladıkların gitmezse görürüm o zaman sinir harbini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.