Şimdi Ara

PC'den Giden Veriyi Nasıl Kurtarabilirim !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce PC'deki video,film vs. dosyalarımı kesip taşınabilir harddiske aktardım fakat harddisk bozulunca her şeyim gitti,PC'de bir şey kalmadı,bunları kurtarmanın bir yolu varmı acaba recover programlarıyla ya da ne bileyim geri bir tarihe gitme şeklinde,çok zor durumdayım

Cumhuriyet Ünv. --> Türk Dili ve Edebiyatı
  • Ben bir süre önce anti virüs programımın sistem dosyasını virüs olarak görüp silmesinden sonra bilgisayarımı açamıyordum. Format atmayı denedim birkaç sefer hep yarıda kalıyordu. Son çare olarak windows 98 ile format attım ve tekrar XP'ye yükselttim. Fakat yükseltmeden önce verilerimi kaydetmemiştim. İnternette ve forumlarda yaptığım araştırmalar sonucu Get Data Back programını buldum ve bu program yardımıyla kaybettiğim tüm verilerime tekrardan ulaştım. Kurtardığım verileri kontrol ettiğimde bazı winrar ile sıkıştırılmış dosyalarım dışında diğer dosyalarım sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Uzun lafın kısası Get Data Back programını kullanmış biri olarak bu programı denemeni tavsiye ederim. Aşağıdaki konudan programın kullanımına erişebilirsin..

Get Data Back kullanımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimbebesi -- 13 Haziran 2010; 17:27:02 >

• Recovery programlarıyla formatlanmış disklerden bile sorunsuzca veriler kurtarılıyor. Tek şart üstüne dosya yazmamak, sakın büyük boyutlu dosya vs kopyalama bilgisayara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.