Şimdi Ara

Pc deki İnternet Bağlantısını Cep Telefonunda Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta da belirtttiğim gibi Pc'de Bulunan Mevcut İnternet Bağlantısını Cep Telefonumda kullanmak istiyorum.
    Bunun için Wireless Adaptör mü, yoksa Access Point mi almam gerekiyor yada başka hangi işlemleri yapmak gerekir.
    Bu konuyla ilgili Önereceğiniz ürünler de olursa sevinirim.
    Yardımlarınız için teşekkürler.
    İyi günler.

• Buna cevap verilebilmesi için öncelikle elindeki telefonun marka modelini, wireless bağlantı mı bluetooth bağlantı mı kullandığını,

Evindeki modemin kablolu kablosuz olduğunu, ya da bilgisayarında bluetooth, wireless gibi donanımların olup olmadığını belirtmeniz gerekir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: addictive

Buna cevap verilebilmesi için öncelikle elindeki telefonun marka modelini, wireless bağlantı mı bluetooth bağlantı mı kullandığını,

Evindeki modemin kablolu kablosuz olduğunu, ya da bilgisayarında bluetooth, wireless gibi donanımların olup olmadığını belirtmeniz gerekir...

Telefon; Samsung Galaxy S2,
    Wireless Bağlanmayı düşünüyorum.
    İş yerindeki Ağ sayesinde Pc ile İnternete çıkış yapıyorum.
    Bilgisayarda Wireless veya Bluetooth bağlantısı yok.
    Direk ağ ucundan gelen bağlantıyla (rj 45) internete çıkış yapıyorum. Yani elimde fazladan bi modem yok.
    Amacım Ağ ucundan gelen kabloyu Access Pointe, Access Point çıkışını da Pc'ye bağlayıp, hem pc'yi hemde Access Point sayesinde Cep Telefofunu
    İnternete bağlamaktı.
    Ayrıca buna başka bi çözüm olarak Wireless Adaptörle (usb çıkışlı olmasını düşünüyordum) Pc'de olan İnternet Bağlantısını kablosuza çevirerek Cep Telefonumu bağlama olabilir mi diye düşünüyordum.
    Bu konuları dikkate alarak tekrar cevaplarsanız sevinirim.
    Yardımlar için teşekkürler.
    İyi günler.

• Öncelikle şayet kablonun ucuna bir aygıt bağlayıp ordan almayı düşünüyorsanız, piyasada çeşitli fiyatlara satılan herhangi bi "kablosuz router" işinizi fazlasıyla görecektir.

Herhangi bir ek aparat almadan bilgisayarınızın wireless özelliği ile dağıtmak isterseniz, "virtual ap" ve benzeri programları bilgisayarınıza yüklemek suretiyle, dizüstü bilgisayarın kablosuz ağ adaptörünü kullanarak kablosuz yayın yapabilir, kablosuz cihazların bilgisayarınız üzerinden internete çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Her zaman bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: addictive

Öncelikle şayet kablonun ucuna bir aygıt bağlayıp ordan almayı düşünüyorsanız, piyasada çeşitli fiyatlara satılan herhangi bi "kablosuz router" işinizi fazlasıyla görecektir.

Herhangi bir ek aparat almadan bilgisayarınızın wireless özelliği ile dağıtmak isterseniz, "virtual ap" ve benzeri programları bilgisayarınıza yüklemek suretiyle, dizüstü bilgisayarın kablosuz ağ adaptörünü kullanarak kablosuz yayın yapabilir, kablosuz cihazların bilgisayarınız üzerinden internete çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Her zaman bekleriz

Cevaplar için teşekkürler.
    İyi günler.

• wireless adaptör ve Virtual Access Point 2.2 programı ile kablolu olan bilgisayardaki interneti telefondan kullanabilir miyim? veya kullanan var mı? ona göre gidip alıcam adaptör :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeR_FeCt

wireless adaptör ve Virtual Access Point 2.2 programı ile kablolu olan bilgisayardaki interneti telefondan kullanabilir miyim? veya kullanan var mı? ona göre gidip alıcam adaptör :(

internet kaynagın pcne baglı cat5 kablo ise ugrasma bu islerle. Adaptor parasına bir router al orn. Tplink 740n coz isi. Hem surekli pc acık kalmak zorunda olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

quote:

Orijinalden alıntı: PeR_FeCt

wireless adaptör ve Virtual Access Point 2.2 programı ile kablolu olan bilgisayardaki interneti telefondan kullanabilir miyim? veya kullanan var mı? ona göre gidip alıcam adaptör :(

internet kaynagın pcne baglı cat5 kablo ise ugrasma bu islerle. Adaptor parasına bir router al orn. Tplink 740n coz isi. Hem surekli pc acık kalmak zorunda olmaz.

nalet olsun yanlış konuya cvp atmışım konuyu hortlattık iyimi.
    biz mesajlaşalım bi 2 dk ya :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.