Şimdi Ara

pc deki adres defterindeki kişileri iphoneme nasıl atarım.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün cihaza 2.0 sıfır yaptım restore ederken 1.1.4 teki kayıtları almadım çünkü üstüne restore edince sorun oluyor muhtemelen kişilerde gitti şimdi pcmi kurcalarken gördüm adres defterimim içinde duruyor sim kayıtlarım nasıl şimdi ben bunları iphoneme alırım yardımcı olurmusnuz.

teşekkürler.

• iTunes vasıtasıyla alabilirsiniz.. Orada "Outlook la sync""yap deye bir bölüm var oradan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: babaluga

iTunes vasıtasıyla alabilirsiniz.. Orada "Outlook la sync""yap deye bir bölüm var oradan...

teşekküler şuan sorunz bir şekilde rehberimide kopyaladım ama benim anlamadığım şey ben hangi ara adres defterine sim numaralarımı kopyalamışım şimdi onlar olmasaydı tektek yazmak zorunda olcaktım.

SİZE TAVSİYEM 1.1.4 TEN 2.0 GEÇERKEN ESKİ RESTORENİZİ ÜSTÜNÜZE KURMAYIN SORUN ÇIKARIYOR.SIFIRDAN 2.0 KURUN ADRES DEFTERİNDENDE KİŞİLERİ KURUN.( BUNU ANLAYANA KADAR TAM 4 KERE 2.0 KURDUM TELE)
  • Demek ki iTunes da bahsi geçen yer işaretli imiş ...
    "şanslı bir arkadaş"
  • Ben eski yedeği restore yaptım hiçbirsorun çıkmadı .
  • Peki arkadaşlar bu kişileri outlook'a nasıl aktaracağız? ben bir türlü beceremedim de :(

outlook a bir aktarabilsem ordan itunes ile iphone atabileceğim galiba ama...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.