Şimdi Ara

Pc de Tıkanma ProbLemi ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pc son derece iyi çaLışıyo.ÖzeLLiklerde gayeT iyi. Aynı anda bir cok işi yapabiliyorum .Knight oynuyorum we oynarken Dh yi açmak istiyorum en basitinden.İe ye tıkladığımda ie açıLmıyo.Ama oyun ,msn,tüm herşey yanıt wermiyor we Pc res atmak zorunda kaLıyorum.1-2 dk da görew yöneticisinden kapattığımda tüm herşeyi bu sefer Pc de öRneğin Yenile yaptığımda biLe kasma cok beLirgin oLuyor sizce Problem ne oLabiLir?

• fire fox yükle istersen
    birde onla dene
    bide sadece dh mi acılmıyor
  • Pc ine USB bellek falan taktıysan bu aralar vbs virüsü denilen bi virüs yaygın önce antivirüs programına tarat bulamazsa format at düzelir
  • Arkadaşım sen firefox kur onla devam et bence.İe'den hem hızlı hem daha iyidir.(bence)
  • Hayır nod 32 war.Önceden Kis waRdı. İkiside günceL sürüm.NormaLde aRkadaşım bana ADVANTEC WİNDOWSCARE v2 personal Diye bi prog. öneri kuLLandım .Hem anti sPyware. Hem windows hatalarını düzenLiyo.Açıkları tespit ediyo.GüzeL bir ayaR çeKiyo.Bu prog iLe Pc uçuyo.Kis we N32 herhangi virüs buLamadı.Pcde sadece Yazıccının Usb kablOsu takıLı.Sadece Knight 'da ie yi açınca Pc tıkanmaya baŞlıyo.NormaL oLaRak aYnı anda 3-5 oyun yüklüyorum.O kadar güveniyorum Pc ye ye yani .
  • Ya bu arada fire fox tan biraz bahseder misinizi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLKoLik

Ya bu arada fire fox tan biraz bahseder misinizi?

reklamları engeller.açılır pencereleri engeller.seni zararlı sitelere girdirmez. hızlı.. sahtekarlık tespit ettiği sitelerde sana uyarı verir.

vs.vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başta demiştim sana linkini verem indir ve kur kötü kırıntılardan kurtul
    http://www.mozilla.com/en-US/firefox/
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet1990

quote:

Orjinalden alıntı: aLLKoLik

Ya bu arada fire fox tan biraz bahseder misinizi?

reklamları engeller.açılır pencereleri engeller.seni zararlı sitelere girdirmez. hızlı.. sahtekarlık tespit ettiği sitelerde sana uyarı verir.

vs.vs.

Zararlı derken Şey mi? :D

• Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.