Şimdi Ara

PC'de Orjinal Blu-Ray izleme ??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde net'ten indirdiğim 4-5 tane 40-50 gb'lık untouched blu-ray disk iso'su var. Bunların içini sorunsuzca daemon tools ile görebiliyorum. Ana film dosyası; diskin içindeki stream klasörün içindeki en büyük boyutlu dosya oluyor. Dosyanın uzantısı m2ts. Bu dosyayıda mpc, kmp, vlc hatta wmp bile sorunsuz açıyor. Ama filmde sadece görüntü ve ses oluyor. Menü gibi birşey olmuyor. Yada altyazı seçemiyorsun. Bu blu-ray'lerin de dvd gibi menülü olduğunu biliyorum ama bir türlü bu menüyü açamıyorum.Powerdvd'nin eski versiyonları açıyor diye duymuştum ama powerdvd 8.0'ı denedim. Diski görüyor blu-ray olduğunu anlıyor tam açacak tak hata veriyor update istiyor. Bağlanıyor biryerleme ama sonuç yok. Powerdvd 9'a diski gösterdimmi direk unsupperted format hatası veriyor.... Bu diskleri menülü olarak açabileceğim bir program bilen var mı??

• Yöntemden tam olarak emin değilim ama deamon tools a mount ettikten sonra bilgisayarımdaki mount ettiğin sürücüyü bul.sağ tıklayıp filmi yürüt yada otomatik kullan demeyi dene.

Şu programı dene bir de.Piyasadaki en kalitelilerden biridir.
    saydam bardakların üzerindeki diş izleri gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: So-What

Yöntemden tam olarak emin değilim ama deamon tools a mount ettikten sonra bilgisayarımdaki mount ettiğin sürücüyü bul.sağ tıklayıp filmi yürüt yada otomatik kullan demeyi dene.

Mount ettiğim sürücüde sağa tıklayıp yürüt dediğimde wmp ile açıyor ve boş boş bekliyor. Eğer sağa tıklayıp diğer seçenek olan Play With VLC Media player'e tıklarsam vlc'de error veriyor. Yani bu iki programda blu-ray diski tanıyamıyor. Menüsünün nasıl açılacağını bilmiyor. Ben bunu tanıyacak oynatacak program arıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Choppe®

neuview

Şu programı dene bir de.Piyasadaki en kalitelilerden biridir.

Bu programın blu-ray disk desteği yokki...

• PowerDVD ile Orijinal Bluray izleme ile ilgili rehber hazırlamıştım.

LİNK:
    http://resim.donanimhaber.com/m_31245864/mpage_1/key_//tm.htm#31245864
    Yazıdaki Bluray izlemek için bölümüne bakabilirsin. PowerDVD versiyonları anlattığım gibi olmasında dikkat et

Ekleme ISO'ya çevirmişsin zaten

PowerDVD 7.3 Ultra Dleluxe
    PowerDVD 8 Ultra versiyonlara dikkat et bunlarda izlenebiliyor Bluray Diskler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 19 Mayıs 2009; 15:20:38 >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.