Şimdi Ara

PC de Harita Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok baktım ama bulamadım istediğim yazılımı, bana gereken pc de aktif navigasyon olmadan gideceğim yerleri yazıp bana bir yol önerisi sunması, bunu yapabilen en iyi güncel program hangisi, ben daha önce ANDROUTE 2001 kullanıyordum diğer versiyonlarındada türkiye yok, acaba ücretsiz bir yazılım varmı, yoksa ne yapabiliriz önerilerinizi benden esirgemezseniz sevinirim... şimdiden teşekkürler...

• Aslında program değil de google maps'te iki nokta arasında rota hesaplama diye birşey var. Ama ben şimdiye kadar Türkiye için hiçbir şekilde rota çizdiremedim. Galiba sadece amerika ve avrupa için çalışıyor bu özellik.
  • http://www.tr.map24.com/

bu sitesi tam bakamadım ama burdan mı bi yerden map 24'ü indirmiştim güzel programdır.
  • ben pc de igo 8 kullanıyorum
  • ben hem masaüstü hem de mobil versiyonunu yükledim ama hiçbiri çalışmadı: "Dieses maplet ist inaktiv" diye bir yazı çıktı. Ama web sayfası güzel, googlemaps'in aksine türkiye içi rota oluşturabiliyor ve adres bulma daha iyi. Sadece uydu görüntüleri kötü.
    quote:

Orjinalden alıntı: sedkorn

http://www.tr.map24.com/

bu sitesi tam bakamadım ama burdan mı bi yerden map 24'ü indirmiştim güzel programdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 24 Ekim 2008; 15:59:25 >
  • +1 Senin ihtiyacın olan igo 08
    İster canlı ister cansız navigasyon yap.Sana her türlü rota çizebilir.

Google Maps Türkiye'de rota çıkarma hizmeti veriyor.Iphone sahibi olan kişilerin navigasyon kullanamamasının sebeide bu.Ameriaalı ben yaptım ben kullanırım diyor.Yapabilirseniz sizde yapın kullanın kardeşim.:))

quote:

Orjinalden alıntı: tedus

ben pc de igo 8 kullanıyorum

• PND'de igo8 zaten kullanıyorum, ama pc verisyonu varmı? varsa da ücretlidir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • igo 8 pc versiyonunu başka bir forumdan indirdim ve pc ye kurdum normal mayguide 3100 de nasılsa pc dede aynı ama bazen hata veriyor özellikle rotayı kuşbakışı izle dediğimde oda arada bir yapıyor bunları deneme amaçlı uğraşıyorum sonuçta pc de vakit geçirip pc toplamaz iken hobi olsun diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.