Bildirim
PC'de gerçekten çok farklı..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
belliki oyun kolu ile oynamaya alışmışsın aynı durum bendede var uçak kullanmak için joystick satın aldım çünki bir çok kişi böyle oynuyor mause ile oynanınca kolumuz kırılıyor yada çok tuşlu mauselara tuş atarsın ama ben şansımı joystickten yana kullandım -
ne tür bir joyistik aldın dostum link varmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Senātus
Beyler , XBOX'da +50 saati aşkın BF3 serüvenim var PREMİUM olarak . PC'yede aldım Pre Edition gerçekten inanılmaz farklı elim titriyor yav vuramıyorum adamları , alışmak için tavsiyeleriniz varmı ? bir grup veya bir oluşum varmı oyunda beraber oyanayabiliceğimiz ?
sana da tavsiyem kalablık 64 kişilik serverlara gir ve orda kalabalık ile haraket et adamların arkasından git elin alışana kadarsolo hiç şansın olmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Senātus
Beyler , XBOX'da +50 saati aşkın BF3 serüvenim var PREMİUM olarak . PC'yede aldım Pre Edition gerçekten inanılmaz farklı elim titriyor yav vuramıyorum adamları , alışmak için tavsiyeleriniz varmı ? bir grup veya bir oluşum varmı oyunda beraber oyanayabiliceğimiz ?
kardeş tabi farklıdır bende alıcam bişey sorucam internet 512 fiber optik yada 1mbit olsa oyun için farkmetz dimi rahat oynanıyor?senin netin kaç
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X