Şimdi Ara

PC'de gerçekten çok farklı..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler , XBOX'da +50 saati aşkın BF3 serüvenim var PREMİUM olarak . PC'yede aldım Pre Edition gerçekten inanılmaz farklı elim titriyor yav vuramıyorum adamları , alışmak için tavsiyeleriniz varmı ? bir grup veya bir oluşum varmı oyunda beraber oyanayabiliceğimiz ?

• belliki oyun kolu ile oynamaya alışmışsın aynı durum bendede var uçak kullanmak için joystick satın aldım çünki bir çok kişi böyle oynuyor mause ile oynanınca kolumuz kırılıyor yada çok tuşlu mauselara tuş atarsın ama ben şansımı joystickten yana kullandım
  • ne tür bir joyistik aldın dostum link varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Beyler , XBOX'da +50 saati aşkın BF3 serüvenim var PREMİUM olarak . PC'yede aldım Pre Edition gerçekten inanılmaz farklı elim titriyor yav vuramıyorum adamları , alışmak için tavsiyeleriniz varmı ? bir grup veya bir oluşum varmı oyunda beraber oyanayabiliceğimiz ?

sana da tavsiyem kalablık 64 kişilik serverlara gir ve orda kalabalık ile haraket et adamların arkasından git elin alışana kadar solo hiç şansın olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Beyler , XBOX'da +50 saati aşkın BF3 serüvenim var PREMİUM olarak . PC'yede aldım Pre Edition gerçekten inanılmaz farklı elim titriyor yav vuramıyorum adamları , alışmak için tavsiyeleriniz varmı ? bir grup veya bir oluşum varmı oyunda beraber oyanayabiliceğimiz ?

kardeş tabi farklıdır bende alıcam bişey sorucam internet 512 fiber optik yada 1mbit olsa oyun için farkmetz dimi rahat oynanıyor?senin netin kaç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.