Şimdi Ara

PC de Galaxy S 2 hafızalarına girilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim galaxys 2 bilgisayara sorunsuz bağlanıyordu ama 2 gündür hafızalar gözükmesine rağmen içlerine girip bakamıyorum.

Bilgisayarıma girdiğim de G ve J şeklinde telefonun hafızaları görünüyor fakat içlerine girmek istediğim de girmiyor ve hata veriyor. Fakat başka bilgisayarda denediğim de sorunsuz şekilde girebildim. Kendi masaüstü pc de sadece bu sorun var. Bir de Bilgisayarıma USB bellek bağladığımda böyle bir sorun yok.

Sadece benim telefonun hafızasına giremiyorum.

• Bilgisayara taktıktan sonra notification asagı cek.barda mtp bağlantısı goreceksin. Ona tıkla. Usb baglantısını sagla yazısına tıkla. Otomatıkman acılacaktır. Dediklerimin tam turkcesi boyle olmayabilir ama buna yakın birşeydir.
  • Arkadaşım sağol ama zaten ben o şekil de bağlanıyordum. Ama iki gündür bilgisayarımda hafızalar görünüyor ama içine girilmiyor.
  • Çok tuhaf telefonu şimdi akşam saati bağladım bilgisayara ve 2 gündür içerisine giremediğim hafızaya girdim ve dosya aktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Çok tuhaf telefonu şimdi akşam saati bağladım bilgisayara ve 2 gündür içerisine giremediğim hafızaya girdim ve dosya aktım.

dostum sorun telefonde değil büyük ihtimal aynı sorun bnm telefondada var usb kablosunda sorun olabilir bnm mesela teli dik tutmayınca telefonu görmüyor yada görse bile içindeki hiçbirşeyi görmüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.