Şimdi Ara

Pc De Cd - Dvd Okumuyor ? Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Önceden Böyle Bir Sorunum Yoktu . Bir Sürü Cd Ve Dvd Denedim Olmadı Aygıt Yöneticisine Bakıncada Böyle Bir hata Var Yardımınızı Bekliyorum Cok Acil Yetistirmem Gereken Bir Ödev Var

• hata nedir tam olarak?
  • Sürücü nün markası ne ve hata ne. Sorun cd okumamamsı ise genelde Cd/dvd rw larda cd seçme özellikleri yüzünden aynı sorunla karşılaşmıştım ben muhtemelen sende aynı sorunla karşı karşıya olabilirsin. Eğer öyleyse geçmiş olsun derim. Garantisi varsa ancak öyle halledebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okyanus_17

Sürücü nün markası ne ve hata ne. Sorun cd okumamamsı ise genelde Cd/dvd rw larda cd seçme özellikleri yüzünden aynı sorunla karşılaşmıştım ben muhtemelen sende aynı sorunla karşı karşıya olabilirsin. Eğer öyleyse geçmiş olsun derim. Garantisi varsa ancak öyle halledebilirsin.

Pc De Cd - Dvd Okumuyor ? Yardım Lütfen

Resim Bu Beyler
  • sürücüyü tamamen kaldır bi de. win7 ise kendi tanıması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

sürücüyü tamamen kaldır bi de. win7 ise kendi tanıması lazım

win7 değil xp sürücüyü kaldırıp tekrar denemistim olmamıstı
  • quote:

Orijinalden alıntı: okyanus_17

Sürücü nün markası ne ve hata ne. Sorun cd okumamamsı ise genelde Cd/dvd rw larda cd seçme özellikleri yüzünden aynı sorunla karşılaşmıştım ben muhtemelen sende aynı sorunla karşı karşıya olabilirsin. Eğer öyleyse geçmiş olsun derim. Garantisi varsa ancak öyle halledebilirsin.

Servisten Baska Çözümü Yokmudur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun yeni başladıysa sistemi geri yüklemeyi deneyin
  • quote:

sorun yeni başladıysa sistemi geri yüklemeyi deneyin

Önceden Yoktu Fazlada Cd le İsim Olmaz Gerek Duyuncada Böyle Birseyle Karsılastım
  • driverını güncellemeyi deneyin olmazsa mümkünse cd/dvd okuyucunuzun kablosunu sökü takın. olmadı başka pcde deneyin.
  • quote:

driverını güncellemeyi deneyin olmazsa mümkünse cd/dvd okuyucunuzun kablosunu sökü takın. olmadı başka pcde deneyin.

Güncellenirken Sorun Olsutu Diyip Yine Aynısı Oluyor Kablo Cıkarın Derken O Kabloyu Nasıl Anlıcam off
  • kasayı açınca zaten görürsünüz. cd okuyucun arkasından çıkan kabloyu çekip tekrar takın. yanılmıyorsam güç kaynağından gelen ve anakarttan gelen kablo olması lazım.

tabi bunu yaparken her ihtimale karşı pc kapalı olsun fişini de çekin.
  • quote:

kasayı açınca zaten görürsünüz. cd okuyucun arkasından çıkan kabloyu çekip tekrar takın. yanılmıyorsam güç kaynağından gelen ve anakarttan gelen kablo olması lazım.

tabi bunu yaparken her ihtimale karşı pc kapalı olsun fişini de çekin.

Tmm Tesekkür Ederim Denicem
  • Yüklediğin resim pek net olmasa da dvd sürücünde ünlem işareti var, bu sürücüde bir hata olunca veya yazılımı yüklü olmayınca da çıkar. Yazılımını silip tekrar yüklemeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Yüklediğin resim pek net olmasa da dvd sürücünde ünlem işareti var, bu sürücüde bir hata olunca veya yazılımı yüklü olmayınca da çıkar. Yazılımını silip tekrar yüklemeyi dene

Denedim KArdesim Kaldırdıktan sonra Yeniden Ykleyince Sorun Cıkıyor Yine Hata Veriyor
  • Yaw Yardım Edecek Yokmu Beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.