Şimdi Ara

Pc de Bluray player yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konu daha önce başka yerlerde tartışıldı ama ben bi sonuç bulamadım.Burda bu konu hakkında tecrübeli olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

    Elimde malum torrent sitelerinden indirdiğim riplenmemiş bluray filmlerim bulunmakta.yani bu mkv formatında olup altyazı dosyası indirip izlediklerimizden değil.İçinde dvd lerdeki gibi stream dosyası ve bunun gibi birkaç dosyadan oluşan blurayden bahsediyorum.

    Ben bu filmlerimi stream dosyası içindeki boyutu en büyük olan yani asıl film olan dosyayı bularak classic mediaplayerdada izleyebiliyorum zaten.ama benim istediğim bu deil.ana menüye extralara kamera arkalarına vs. ulaşabilmek istiyorum.

    Bunun için bu blurayimi iso. dosyasına çevirip sanal disce bir bluray filmi takılmış gibi algılatıp powerdvd imde açmam gerektiğini okudum bazı yerlerde.tamam dedik mantıklı nero da çok güzel bi şekilde iso. dosyasına çevirdim bluraylerimi ama gelin görünki power dvd tam tanıo bluray yazıo birinde aldığım hata mesajı region code larınız uyuşmuo lütfen discinizin arkasına bakınız.tamam dedik sakat bi bluraye denk geldik heralde bölge codeları uyuşmuo olabilir dedik.2. bi iso dosyasına çevirdiğim blurayimi taktım powerdvd de bundada aldığım mesaj ötekindende beter tam bluray okuo desteklenmeyen içerik not supported gibisinden bi hata verio.

    Şimdi piyasada pc de bluray player olarak herkesin önerdiği programlardan biri power dvd ben bu playerda birtürlü bluray açamadım iso. dosyasına çewirdiğim halde.bu şekilde gayet güzel izleyebiliyorum ben menümüde görerek diyen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.şimdiden teşekkürler.







  • hallettim arkadaşlar.2 konser blurayim çalışmamıştı sonra ironman2 yi denedim blurayini en sonunda açtı kamera arkası extralar herşey açık.konu benim gibi tam anlamıyla bluray menüsüne ulaşmak isteyipte sıkıntı yaşayanlar için açık durabilir.
  • nedenini bilmiyorum çeşitli indirmeden kaynaklı sorunlar da olabilir
    ama power dvd nin versiyonu 10 değilse 10u öneririm açamadığı film yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 25 Ekim 2010; 21:14:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeNRy__

    nedenini bilmiyorum çeşitli indirmeden kaynaklı sorunlar da olabilir
    ama power dvd nin versiyonu 10 değilse 10u öneririm açamadığı film yok


    ewet 10 kullanıyorum bende açıo gerçekten bütün formatları.benim sıkıntım menüye ulaşmak istiyordum.ondada iso dosyası yaptığım 2 blurayim den birinde region bölge kodu hatası diğerindede desteklenmeyen içerik dedi en son ironman2 yi çevirdim iso ya menü ye ulaşabildim.
  • nero vision ile blu-ray ripleri hiçbir çevirim yapmadan hard disk klasöründen oynatabilirsiniz. Bütün menüler java ve interaltif içerik problemsiz oynatılabiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.