Şimdi Ara

Pc'de bir sorunum var (lütfen bakın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Aynı konuyu oyunlar bölümüne açmıştım. Sadece 3 görüntüleme, 0 cevap aldım. Bir de buraya açıyım dedim.

Ben bilgisayarıma tomb raider chronicles (2000) oyununu yükledim. Ama oyunu oynadığımda save edemediğimi farkettim. Sonra oyunun resmi sitesine girdim. Bu bir bug'muş. Bazı kişilerde bir bug yüzünden oyunda save yapılamıyormuş. Bu bug'un nasıl çözüleceğini de yazmışlar. Ama ben fazla bir şey anlamadım.

Yazdıkları çözümü alıntılıyorum.

BUG NOTE: Using windows' CD auto-run feature may result in a bug where you are unable to save your game or load your saved games. If this happens, instead of running the game from the setup screen that appears when you insert the CD-ROM, close that window (or disable auto-run completely) and try running the game from the Start Menu. Or, create a desktop shortcut to the TR5 icon in the 'Tomb Raider Chronicles' folder and use that to start the game. Unless a patch is released to fix this problem, this work-around should help.

Sanırım başlattan oyunu bulup denemimizi istiyor. ama başlattan oyunu bulup çalıştırdığımda yine bir şey değişmedi.

Bu sorunu nasıl çözücem?

• x-ternal X kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla anlatayım.

HATA NOTU: Windows 'CD auto-run özelliğini kullanmak, oyununuzu kaydedememek ya da kaydedilmiş oyunları yükleyememek gibi bir hata neden olabilir. CD-ROM taktığınızda gelen kurulum ekranından oyunu çalıştırmayın, o pencereyi kapatın (veya auto-run'ı tamamen devre dışı bırakın [yani böylece CD takınca ekrana bu menu gelmeyecek]). Başlat Menüsünden oyunu çalıştırmayı deneyin. Ya da, 'Tomb Raider Chronicles' klasöründe TR5 simgesi için bir masaüstü kısayolu oluşturun ve oyunu başlatmak için bunu kullanabilirsiniz. Bu hatayı düzeltecek bir yama çıkıncaya kadar böyle idare edin.

İnşallah yardımı olmuştur moruk.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.