Şimdi Ara

PC'de alınan yavaş internet hızı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Günlerdir uğraştığım bir sorundan bahsedeceğim. Yakın zamanda Keenetic Extra DSL modeminden satın aldım. Kurulumu kolay bir şekilde yaptım. Cihazı telefonlardan ve laptobumdan(wifi ve ethernet ile) denedim. Sonuç olarak hepsinden maksimum hız aldım. Ancak PC'im de wifi adaptör ve yeni bir ethernet kablosu ile denedigimde 10 da 1 olacak şekilde hız olarak 10 megabit aldım. Sadece bilgisayarımda alıyorum bu sıkıntıyı. Ancak önceki default ttnet'in zte modemin gayet full alıyordum(yine wifi ve ethernetten).

Denediklerim:

• Modemi update edip resetlemek
    • Port hızını hem win10 da hem de modem ayarlarında 100mb full dublex yapmak
    • Ethernet ayarlarını win10 da resetlemek
    • İnterneti cmd komutları ile yeniden konfigure etmek
    • Ethernet sürücüsü update etmek

Neden sadece PC imde nu sorun ile karşılaşıyorum çözemedem. Dediğim gibi cihazı başka yerde wifi ve ethernet ile denediğimde sorun yok. TTNET ve Keenetic Müşteri hizmetleri sorunu çözmemde yardımcı olamadılar. Okuyan ve yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara şimdiden teşekküre ederim.

NOT: İlk defa bir forum sitesine girip yardımcı olunması için rica ediyorum.

• Merhaba;

PC nin işletim sisteminde bir problem var sanırım; aygıt yöneticisinden önce Wifi kartı kaldırıp tekrar yüklendikten sonra Wifi bağlantıyı kontrol edin sonra aynı işlemi LAN için de yapın.

Kolay gelsin.

• Merhaba cevabınız için teşekkür ederim. Kaldırmaktan kasıt disable etmek değil değil mi ? Direk aygıt yöneticisinden silmekten ve tekrar yüklemekten bahsediyorsunuz sanırım

Teşekkürler

• sincake S kullanıcısına yanıt

Ek olarak hızımı usb wifi adaptör ile denedigimde de aynı düşük hızı alıyorum.

150mbps lik hızı var cihazın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.