Şimdi Ara

pc de 100 derece sıcaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar az önce meraktan speedfan ı yukledım sistemi kontrol amaçlı cpu mb diye 154 derece olarak gözüken iki bölüm var
    başka bi programdada cputın 106 derece ve auxtın de 86 derece olarak gözüküyor sizce bunlar nedir?? ayrıca kuzey köprüsüne elimi değdirdim 3 4 saniye anca tutabiliyorum oda baya bi sıcak acaba bi sıkıntımı var?? resimleri ekliyorum.

• hocam sıcaklığa biostan ölçün o yazılımlar bazen gerçek göstermiyor benimde şuan 90C gösteriyor ama biosta 35C civarı bide o sıcaklık gerçek olsa o bilgisayarı kesinlikle açamazsınız
  • Komple sistemini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz
  • Doğru olan sıcaklıklar bu resimdeki diğer program farklı şeyi anlatıyor olabilir..

Şunu da şöyleyim sistem çok serinmiş.

• q8300 işlemci ddr3 2 gb hyperx ram 500 gb seagete hdd ve 320 gb samsung hdd zotac 9500 ekran kartı ve soğutucu olarak xıgmatek ıslemcı fanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

Doğru olan sıcaklıklar bu resimdeki diğer program farklı şeyi anlatıyor olabilir..

100 derece gibi rakamı gorunce şaşırdım bende sistemımde bi sıkıntı olmadığını düşünüyorum zatende merak ettim bi sorım dedim serinlik olarakta işlemci fanım gayet başarılı xıgmatek hdt-d1284 almıştım baya tereddüt ederek ama şuan çok memnunum
  • 85 C geçse zaten sistem açılmaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

85 C geçse zaten sistem açılmaz..

bende biliyorum açılmıcağını ama programda gorunen değeri merak edip sordum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXcArsiXx

quote:

85 C geçse zaten sistem açılmaz..

bende biliyorum açılmıcağını ama programda gorunen değeri merak edip sordum :)

Doğru ölçümü AIDA64 Extreme Edition programı yapar..

Bir çok programda var onları yazmaya gerek yok..
  • bilgisayar soğuk oyuzden programı yanıltıp sıcaklıkları yanlıs gosterıyor benim gpu yu AID 64 Extreme -2 derece gostermişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXcArsiXx

quote:

Doğru olan sıcaklıklar bu resimdeki diğer program farklı şeyi anlatıyor olabilir..

100 derece gibi rakamı gorunce şaşırdım bende sistemımde bi sıkıntı olmadığını düşünüyorum zatende merak ettim bi sorım dedim serinlik olarakta işlemci fanım gayet başarılı xıgmatek hdt-d1284 almıştım baya tereddüt ederek ama şuan çok memnunum

Fahrenheit Farkı Bir Birimdir. Celcius (C) ye bakacaksınız...

• anladım arkadaşlar sağolun bi sıkıntı olmamasına sevindim teşekkürler
  • Arkdaşlar bilgisayarımdaki sıcaklıklar bu şekilde göstermektedir. Bir tanıdığım macun sıkmıştı ama sıcaklıklar öncekine göre daha yüksek gibi. Sizce sorun ne olmuş olabilir pc de 100 derece sıcaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp3llForc3 -- 19 Aralık 2016; 12:26:37 >
  • Sp3llForc3 S kullanıcısına yanıt
    Çok yüksek hocam. İşlemciniz bu derecelerde yanabilir. benim laptop 75-80 aralarında geziyor. Laptopsa 70-75 falan olsa normal derim ama sizinki 90 larda geziyor. Fanda arıza olabilir yada macunu az sıkmıştır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.