Şimdi Ara

Pc çok kasıyor, yavaş açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pentium(r) 4 Cpu 3.00Ghz 3.01 GHz, 2,00 GB RAM

ATI Radeon HD 3400 Series

bunlar bilgisayarımın özellikleri pc yi 5 yıl önce aldım

fakat anakartı 1 yıl önce ekran kartını ise 4 ay önce yeniledim

bundan önce belirtmem gereken bişey var

annem pc çalışırken ıslak bez sokmuş ve tamire gönderdim (ekran kartı değiştirmeden önce)

ekran kartı değişip geldi ve pc de ne bir oyun nede internette dolaşabiliyorum pc tamire gitti sadece ekran kartının yandığını söylediler driverlar ise tamam hepsi en güncel

şöyle söyleyim cs bile oynayamıyorum önceden yaklaşık 7-8 saniyede açılan bilgisayar şimdi 40 saniyede filan açılıyor ne yapmam lazım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bilgisayara Sağlam Bir format atmayı dene...
  • bilgisayarın bir süre sonra reset atıyor mu?

biosdan anakartının ısı ve voltaj değerlerine bakmanı öneririm. tamir sürecinde işlemci fanını söküp doğru düzgün takamamış olabilirler fan ayaklarını kontrol edebilirsin.
  • fanların hepsi sağlam çalışıyor fanlarda toz yok reset sorunu yok pc donmuyorda sadece aşırı derecede kasıyor

format attım en az 5 kere düzelme yok sorun başka bişeyden fakat bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dota444 -- 30 Ağustos 2011; 22:59:01 >
  • HDD'nizi HD Tune adlı yazılım ile test edebilir misiniz? Benchmark ve Error Scan testlerinin sonuçlarını eklemenizde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dota444

http://i51.tinypic.com/9q8dhi.jpg buyur

Evet, sorun HDD'nizden kaynaklanıyor. Öncelikle HDD'nizin SATA/IDE kablosunu değiştirin. Ayrıca değiştirdikten sonra Error Scan testini uygulayın ve Health sekmesinin de SS'sini ekleyin. ( HD tune )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım çok yavaş
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.