Şimdi Ara

Pc Çok Isınıyor yardım (BF4,BF1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oynadığım oyunlar bunlar arada csgo oynuyorum ve bu iki oyunda pc çok ısınıyor ekran kartı fanı %90 kadar çıkıyor. Aşağıdaki resimdeki gibi sıcaklık yüksek mi. Ekran kartı 90 derceye kadar çıkıyor. Isınmasın diye işlemci fanı değiştirdim yine ısınıyor anlamadım. Acaba kasada mı sorun mu var ondan mı ısınıyor yoksa oyun mu zorluyor. Sizce ek kasa fanı alsam sorun çözülür mü ? Macun yeni daha 1 ay önce sürmüştüm sizce yenilemelimiyim? Performansta sıkıntım yok. Çok ısınması sorun teşkil eder mi ?

sistem
    h61 gigabayt
    i5 3470
    16 Pc Çok Isınıyor yardım (BF4,BF1)
    gb ram
    r9 285 strix
    thermaltake 650 wt
    coolermaster silencio 652 3 fan
    xigmatek dark knight

Kasanın yan kapağını açsam işe yarar mı ?

• Evet sistem fazla ısınmasın dersen malum ayarları kısıp,örn:ultra ise high'e alman vs fps limiti koyman kartı tam yüke sokuyor bu bf4 haliyle kısıtlama koymamanız durumunda aşırı ısınıyor limit koyunuz örn:90 veya 70 fps şeklinde
  • Vsync acik zaten hocam oyunda 4xmsaa acik yuksek ayarlarda oynuyorum her ikisindede sabit 72 fps aliyorum ama.sicakliklar ayni 1 saat sonra yine artiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç adet fan mavcut.

En az 1 egzoz dışarı veren 1 adet te ekran kartına doğru bakan olmak üzere 2 fan olmalı.

Ekran kartı dışardan serin hava gelmediği için içerdeki sıcak hava ile ısınıyo olabilir.

• Hocam kasada 3 fan var 1 disari atiyor havayi arkadan 2tane onde var iceri cekiyor havayi elimi arka fana tuttugum zaman isitici gibi sicak hava cikiyor disari ustte tepeye 2 tane altta da 1 tane zemine takviye yapabilirim faydasi olacak yer neresi nereye fan takayim neresi mantikli olur

• Normal fan profili degerlerini görmek lazım.

• hocam aynı sorundan şuan muzdaribim. bilgisayarın yan tarafında ekran kartına bakan bir fan yeri olması lazım oraya fan takabilirsin. fakat fanı dışarıdaki soğuk havayı içeri üfleyecek şekilde takman gerekli. (bazı ekran kartlarında yanda fan olmayabiliyor o zaman ne yaparsın öndeki fanları içeri soğuk hava üfleyecek şekilde monteleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welyu789 -- 17 Haziran 2017; 14:23:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici SSD'den Oyun Oynayınca Kasıyor
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İse yarar mi hocam yana taksam fan yada alt kisma ilave yapsam taban kismina fan deviri 900 devir gibi 1500 yada 1200be hizlaniyor fan ayarindan kasa fanlari bu soylediklerim. İslemci ise 1000 devirde dönüyor. Eger hic bir ccozum.olmazsa kapagi acarim bende.

• Offff bf4 op locker. Tek oynadığım harita. 1 aydır netim yok. Allah belasını versin bu türk telekomun.

Gtx1080 var ama net olmadıktan sonra hiç bir faydası yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.