slm dostlar şuan pc cillin i kullanıyorum şuana kadar hepsini kullandım hepsi elimde mevcut ama pc-cillinm daha iyi gibi geldi sizce? doğrumu yapıyorum bu program bana asus anakartımın cd sinden çıkmıştı lisanslı? sizce antivirmi,norton 2003 veya 2004,avast,karpersky,yda 2003 pandayımı kullanayım bu arada pc cilin özelliği bir internet security programı olması beni memnun eden bu oldu,içinde güvenlik duvarından spam a kadar herşey mevcut LÜTFEN BANA GÖRÜŞLERİNİZİ BUT-RAYA BİLDİRİN TEŞEKKÜRLER
2003 panda diğer hepsini kullandım en iyisi panda nortonda ve karpesky ve anti vir de sistem bazen çakılıyor.Ama Pandada hiç sorun yok .
Pc cilin ise güncellemeleri sorunlu.Yani az güncellemesi var.
En iyisi panda.
YA BUGÜNDE ZATEM PC CİLLİN UPDATE YAPMIYO YA ACABA PANDA 2003 E Mİ GEÇSEM
bende pccillin 2002 kullanıyorum herhangi bir sorun çıkarmıyor hatta geçen gün internetteyken realtime sayesinde virüsü anında yakaladı ama panda bulsam kurarım o daha iyi
pc cillinden kurtul.tabi guncellemeleri takip etmiyorsan ki zaten cok bi guncellemesi yok.ben pc cillin 2002 yi kullandim benimki de anakart cd sindendi bilgi virusler sardi nortonla kurtuldum
PANDA 2003 MÜ YOKSA PC CILLIN 2002 MI DAHA İYİ DOSTLAR
bende de pc cillin war ama bendede işe yaramadı ben onu sadece windovvs sp2 de antivirüs programı olmadıı zaman uyarı wermesin die kurdum
pc cillin 2004 kullanıyorum epey memnunum... Diğerleri sürekli aptal uyarılarda bulunuyorlar gereksiz pek çoğu ve bu da beni deli ediyor... O yüzden sadece virüs olunca uyaranı yani bunu seviyorum...
Arkadaslar,. Bende de PC Cilin var, aldigim anakartin cd sinde cikmisti, acaba bu PC Cilin omur boyu guncelleme yapar mi? Yoksa belli bir sure icin mi? Bir de PC Cilin buldugu virusu siliyor mu? Clean butonu surekli soluk gorunuyor? Anakartla geldi full versiyon degil midir?
Tesekkurler nashi
2002'ye artık güvenilmez. 2004 çıktı pc-cillin'in. 2002 kullansan bile en yeni virus türlerini tanımayacaktır.
Virüsleri tanıyıp tanımaması yeni olup olmamasına göre değişmez. Updatelerde yeni virüs türlerini tanıyabilir. Sadece yeni sürümlerde 2003-2004 vb. ekstra özellik ve yenilikler eklenmiştir. Dolayısıyla Norton veya vb. 2001-2002 vs. kullananlarda aynı virüsleri yakalar. Bu virüs prog. kişiden kişiye çok değişiyor. Kimi kullanımı kolay olmasından dolayı kimi çok bast olmasından kimi herşeye virüs uyarısı vermesinden vs. vs. ve bu ve buna benzer topicler açılıyor açılmayada devam edecek neyse uzattım. Benim sevdiğim Antivirüs prog. ve tercihimde Kaspersky.
quote:
Orjinalden alıntı: OMER87
2002'ye artık güvenilmez. 2004 çıktı pc-cillin'in. 2002 kullansan bile en yeni virus türlerini tanımayacaktır.
Bende de pccilin 2003 var ama bir türlü güncelleme yapmıyor.. Anlamıyorum.. ne ayar yapacağımda günceleme yapsın..
Pccilin 2004 free nereden download edebilirim ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme