Şimdi Ara

PC bu oyunları kaldırırmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows 7 Ultimate 32 bit işletim sistemi

Nvida GeForce GT 630 Dx11 128 bit 2 GB ekran kartı
    2 GB 1333 mhz ram
    AMD Athlon(tm) II X2 265 Processor 3.30 İşlemci

1-Ac Unity
    2-GTA 5
    3- Farcry 4

bu oyunları lowda herşey kapalıyken kaldırırmı cevapları bekliyorum.

• GTA 5 ve Far Cry 4 ten umut bekleme Ac Unity oyununu oynamadım (Gerçi GTA 5 ide oynamadım ama yani destekleyemez)
  • quote:

Orijinalden alıntı: canercambel

GTA 5 ve Far Cry 4 ten umut bekleme Ac Unity oyununu oynamadım (Gerçi GTA 5 ide oynamadım ama yani destekleyemez)

Ok ama ben sistem gereksinimlerine bakınca ekran kartının yettiğini görüyorum.Yani zamanla işlemci ile rami değiştirirsem kaldırır dimi
  • değiştirirseniz büyük ihtimalle kaldıracaktır fakat işlemci ve rami değiştirmeden önce bir ana karta bakın desteklermi desteklemezmi rami 4 yaparsın işlemci yi x8 yada x6 serisi vardı galiba amd kullanıcısı olmadığım için bilmiyorum. x8 serisinden almayı deneyebilirsin. Ama öncelikle anakart ve desteği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canercambel

değiştirirseniz büyük ihtimalle kaldıracaktır fakat işlemci ve rami değiştirmeden önce bir ana karta bakın desteklermi desteklemezmi rami 4 yaparsın işlemci yi x8 yada x6 serisi vardı galiba amd kullanıcısı olmadığım için bilmiyorum. x8 serisinden almayı deneyebilirsin. Ama öncelikle anakart ve desteği.

onları biliyorum anakarta uygun olarak en iyi AMD athlon x4 kaldırıo o işlemciylede gta 5 açılıor.8 gb 1333mhz ye kadarda ram desteği var.Bende ramı 4 yada 6 gb yapmayı düşünüyorum
  • Oyun için 8 e gerek yok en fazla 6 yap ondan sonra ekran kartına destek ver ekran kartı ve anakarta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omeko22

arkadaşlar sistemim bu:

Windows 7 Ultimate 32 bit işletim sistemi

Nvida GeForce GT 630 Dx11 128 bit 2 GB ekran kartı
    2 GB 1333 mhz ram
    AMD Athlon(tm) II X2 265 Processor 3.30 İşlemci

1-Ac Unity
    2-GTA 5
    3- Farcry 4

bu oyunları lowda herşey kapalıyken kaldırırmı cevapları bekliyorum.

Eğer GT630 mobile olsaydı kaldırmaz diyecektim ancak masaüstünde işler değişiyor.Bence oynarsınız bu oyunları. FarCry 4'ü tahminim medium-high arası oynarsınız,Ac Unity biraz ters oyun adamlar oyunu optimize etmemişler gerçekten en iyi tanım bu yani Ac Unity belki lowda kaldırabilir bilgisayarınız.GTA 5 ise bekleyeceksiniz oyun eğer harika bir optimizasyonla çıkarsa oynayacağınıza şüphe olmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    7 ay önce açıldı
    ps3 oyunu ps4 de çalışırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Far cry 4 u bu sustem nasi mediumda kaldircak pek anlamis degilim.ama insallah kadirir.bide yeni ram alacagim kesinlesti.bu aradakonu disi olarak islemci fanin altinda bulunuyor dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ac Unity ve Farcy4 sistemi zorlayan oyunlar , senin sisteminden biraz daha yüksek donanımda olan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla sıkıntılı oyunlardı.Sende aynı duruma düşebilirsin.GTA nın sistem gereksinimlerine görede minimum ayarlara yakın bir şekilde oynayabilmen mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Ac Unity ve Farcy4 sistemi zorlayan oyunlar , senin sisteminden biraz daha yüksek donanımda olan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla sıkıntılı oyunlardı.Sende aynı duruma düşebilirsin.GTA nın sistem gereksinimlerine görede minimum ayarlara yakın bir şekilde oynayabilmen mümkün.

Ben ençok gta 5 oynamak istiyorum.GTA 5 alsam(4gb ram ile) sorun yaşamam dimi.Sonra 200 lira boşuna vermek istemiom
  • Oyunu herşekilde oynarsın zaten onda sıkıntı yok , grafik ayarlarınıda donanımına göre biraz düşürdüğünde problem olmaz ,zaten oyunu kurduğunda otomatik senin için önerilen grafik ayarları düzenlenecektir.Ama yinede sıkıntı devam ederse biraz ayarları düşürüp devam edebilirsin.Ram işini hallet ama
  • quote:

Oyunu herşekilde oynarsın zaten onda sıkıntı yok , grafik ayarlarınıda donanımına göre biraz düşürdüğünde problem olmaz ,zaten oyunu kurduğunda otomatik senin için önerilen grafik ayarları düzenlenecektir.Ama yinede sıkıntı devam ederse biraz ayarları düşürüp devam edebilirsin.Ram işini hallet ama

Zaten low da oynayacağım.Ram işide tamam.Peki ramlar farklı marka olsa sorun çıkartırmı?
  • Farklı marka sıkıntı yaratmaz önemli olan , MHZ birimleri aynı olmalı , yani 1333 MHZ kullanıyorsan aynı şekildeki ram hızına sahip olan bir ram almalısın.
  • Ram en az 4 olmalı. Bir de küçük ama önemli bir detay sistem 64 bit olmalı. Yeni nesil oyunların bir kısmı 32 bit desteklemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

Ram en az 4 olmalı. Bir de küçük ama önemli bir detay sistem 64 bit olmalı. Yeni nesil oyunların bir kısmı 32 bit desteklemiyor.

benim 32 bitte nasıl 64 yapabilirim/satın alabilirim
  • quote:

Farklı marka sıkıntı yaratmaz önemli olan , MHZ birimleri aynı olmalı , yani 1333 MHZ kullanıyorsan aynı şekildeki ram hızına sahip olan bir ram almalısın.

tamam mhz uyumunu biliyorumda markada emin değildim.Çok sağolun çok yardım ettiiz
  • Rica ederim , bende farklı markalarda ram kullanıyorum .Kafan rahat olsun o konuda

• sıradaki soru olarak 64 bit windowsu nerden bulabilirim.Bilgisayarcıya falan götürsek yüklermi?Yada bi cd si varmı bunun?
  • Şimdi sonuç olarak gta 5 i açabiliyorum.Farcry 4 zorlar.riske gerek yok.Ac unityide lowda açar.Ama gta 5 in sistem gereksinimlerine bakınca 64 bit işlketim sitemi istiyr.Yani gta 5 için 64 bit mi almam lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.