Şimdi Ara

Pc bileşenleri Toplamama yardım edin[800 Tl]Gta5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu yaz bilgisayarım için sistem toplayacam.İlk önce almak istediğim ekran kartı Sapphire Amd HD7850 bunu gta 5 ,battlefield 4 gibi oyunlarda ultrada açmak için alacam sizce doğru ekran kartımı? Bu 1.soru

2.soru:
    Ben bir bilgisayarımda eski kullandığım ekran kartımı başka bir bilgisayara takabilirmiyim yukarda dediğim ekran kartımı bu pcmden kullandıktan sonra başka bilgisayara takacamda o yüzden.

3.soru:
    yukarıdaki ekran kartı için işlemci alayımmı

4.Soru:
    İşlemci oyun hızını etkilermi

Evet arkadaşlar maxium bütçe 800 tl zaten pc komple değiştirmiyom bir kaç şey alıyom ayrıca benim sistemin özelliklerinide yazayım değiştirmemi istediğinz bişey olursa tavsiye olarak yazarsınız.

Ayrıca arkadaşlar yeni bir kasa almam gerek varmı 4 yıldır bu kasıyı kullanıyorum onuda belirtirseniz çok memnun olurum
     Pc bileşenleri Toplamama yardım edin[800 Tl]Gta5 Pc bileşenleri Toplamama yardım edin[800 Tl]Gta5

• yusuf2156 kullanıcısına yanıt
    Bf4 , gta5 gibi oyunları açmak istiyorsan önce bi işlemci alıcaksın işlemcin yeterli degil sadece ekran kartı alırsan darboğazdan yine oynayamassın yani

Anakart + İşlemci + Ekran Kartı +Ram almanı öneriyorum ,başka türlü o oyunları oynayamassın
    bide o eski ekran kartını başka makineye takarsın sorun olmaz tümleşik degil pcie anladıgım kadarıyla takılır yani
  • peki yeni kasa almama gerek varmı kasanın markası kare
  • peki anakart almasam olmazmı bütçeyi zorluyor
  • yusuf2156 kullanıcısına yanıt
    Yeni alacagınız işlemci ve ekran kartını o anakarta takamazsınız,zorunlu olarak değiştirmeniz gerek zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000TL PC TOPLAMA YARDIM LÜTFEN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.