Evet arkadaşlar bu yaz bilgisayarım için sistem toplayacam.İlk önce almak istediğim ekran kartıSapphire Amd HD7850 bunu gta 5 ,battlefield 4 gibi oyunlarda ultrada açmak için alacam sizce doğru ekran kartımı? Bu 1.soru
2.soru: Ben bir bilgisayarımda eski kullandığım ekran kartımı başka bir bilgisayara takabilirmiyim yukarda dediğim ekran kartımı bu pcmden kullandıktan sonra başka bilgisayara takacamda o yüzden.
3.soru: yukarıdaki ekran kartı için işlemci alayımmı
4.Soru: İşlemci oyun hızını etkilermi
Evet arkadaşlar maxium bütçe 800 tl zaten pc komple değiştirmiyom bir kaç şey alıyom ayrıca benim sistemin özelliklerinide yazayım değiştirmemi istediğinz bişey olursa tavsiye olarak yazarsınız.
Ayrıca arkadaşlar yeni bir kasa almam gerek varmı 4 yıldır bu kasıyı kullanıyorum onuda belirtirseniz çok memnun olurum
yusuf2156
kullanıcısına yanıt
Bf4 , gta5 gibi oyunları açmak istiyorsan önce bi işlemci alıcaksın işlemcin yeterli degil sadece ekran kartı alırsan darboğazdan yine oynayamassın yani
Anakart + İşlemci + Ekran Kartı +Ram almanı öneriyorum ,başka türlü o oyunları oynayamassın bide o eski ekran kartını başka makineye takarsın sorun olmaz tümleşik degil pcie anladıgım kadarıyla takılır yani
peki yeni kasa almama gerek varmı kasanın markası kare
peki anakart almasam olmazmı bütçeyi zorluyor
yusuf2156
kullanıcısına yanıt
Yeni alacagınız işlemci ve ekran kartını o anakarta takamazsınız,zorunlu olarak değiştirmeniz gerek zaten