Şimdi Ara

pc başında para kazanmada farklı bir boyut (bedava)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar öncelikle herkesin böyle bu konuya garip bakacağına inanıyorum.

Fakat şöyle bir kısmı var reklamdan altı üstü ne kadar kazanacağım ki diyen biriyim ama sistem şu bir soy ağacı düşünün ve bu soy ağacından çıkardığınız iki kişi ve onlardan çıkan iki kişi derken uzayıp gidiyor.

Bu çok büyük bir avantaj yabancı sitelerde hep anlamadığımızdan dolayı bu işe girmemişizdir güvensizlik göze çarpıyor.Türklerin yaptığı en büyük platform olarak geçiyor.

Evvela referans numarası ve referans sahibinin adı soyadıyla sisteme kayıt oluyor ardından 2 tane alt üye bulup hesabınızı aktif ettirebiliyorsunuz. Ardından anket doldurarak, video izleyerek, web sitesi ziyaret ederek, sms alarak vb yöntemler ile firmaların şirkete vermiş olduğu yöntemlere katılarak adet başı para kazanmaya başlıyorsunuz.

En güzel olaylardan biriside alt üye başı para kazanmaya başlamanızın yanı sıra alt üyelerinizin izlediği her videodan dolduruğu her anketten vs komisyon alıyorsunuz. Bu anlamda da bir milyon izleyici bir ilk teşkil ediyor.Büyümeye her geçen gün devam eden bu sistem sayesinde para kazanacağız.

Kampüs paketi bedavadır hiç bir ücret ödemeden direk kampüs paketini seçin arayacaklarında ise sizi bedava paket yapacağız diyecekler.Cebinizden de bir ücret çıkmıyor.

Bana göre en güzel tarafı ise pc başında saatlerce vakit geçiriyoruz 5 dakka ya da en fazla 10 dakka vererek para kazanmaya başlayabiliriz.Hatta Bu online oyunlarda bir pazar kurup bunu yapabilirler gerçekten kolay birşey denemenizde büyük fayda olacağını düşünüyorum zaten ücretsiz.

Kayıt olduktan sonra aradıklarında sizi hesabınız aktif oluyor siteye girip şifremi unuttum diyip referans ve gsm noyu girdiğinizde sms olarak size şifreniz geliyor 2 kişi çağırdınız zaman para kazanmak için adım atmaya başlıyorsunuz.Buyrun referans linkli kayıt adresi:

http://www.birmilyonizleyici.com/kayit.php?ref=a210b65d9742753b5a10331de9264fab

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım ve Az da Olsa Oyun
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.